Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lenne jobb hamarabb kezdeni? Kezd k..va hideg lenni
én olyan 19-körül gondolnám
Okés holnap akkor és egyeztetünk!Buster?Többiek?
ja holnap a sétálóbe egy elő szilvessztert jövő hónapba meg egy utót
Hát mikor? Először az igazit kell megtartani.Vagy előszilveszterre gondolsz?
szerintem van én holnap rá is érnék ja és a debreceni szomszédokal beszéltük hogy csapunk nálunk egy motoros pót szilvesztert
mindegy ugyis jó csak jöjjünk össze és igyunk valamit.Tényleg forraltboros már nincs a sétálóban? Vagy sóstón?
hát lehet szánkóval kell menünk
Na mit szerveztél?mi lesz végül a pezsgőfőzéssel?
Jaja.Már ideje volt!Szabad vagyok Csak 3.-án megyek
szeva papó haza értél
Mala- én csak anyókáztam!Nehogy már ezért megsértődjön Holle anyó
Sziasztok!Mindenkinek köszönöm a Janinapi köszöntéseket,köszi ,hogy gondoltatok rám is!
majd bepótoljuk nyáron .
úgynézki elmarad
sajnos nagyon úgy nézki
akkor ez a szilv.motorozás elmarad
á meg sértődöt mer valaki le nyanyázta
kell is mala a fagyálló hideg napok jönnek .
mi ujság a tavaszanyóval beba...ott és késik a jóidő ?
abgixxer na mostmár én se csak az aksit töltöm hanem magam is
Majd oda is rakunk fel mást
Majd egyeztetünk haver,mert lenne más is a laptop nem tip-top
Öt forinttal nő a benzin, és hat forinttal nő a gázolaj ára szerdától a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését.

Így újabb rekordot dönt mindkét üzemanyagfajta ára: a benzin átlagára várhatóan 361, míg a gázolajé 351 forint lesz.

Idén eddig - a szerdai árakat figyelembe véve - 47 forinttal nőtt a benzin, 55 forinttal pedig a gázolaj ára.

Múlt héten két forinttal csökkent a benzin ára, a gázolajé nem változott, míg az autógáz ára átlagosan 7, a bioetanolé (E85) pedig 5 forinttal emelkedett.

Jövőre a szakértők szerint az árak az ideihez hasonlóan, folyamatosan araszolnak majd felfelé. A trend pedig mindenképpen erőteljes növekedést mutat mind a nyersanyagok, mind a késztermékek esetében. A kilátásokat döntően az befolyásolja, hogyan alakul a forint és dollár árfolyama, és az, mennyivel nő még az olaj ára. Amikor itthon a 300 forintos literenkénti benzinár után után újabb rekordot döntött a benzin ára - 2008-ban, 315 forinttal -, akkor a hordónkénti olajár már 145 dollár volt, ám most még "csak" a 90 dolláros szint körül áll.

A Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) adatai szerint idén az első kilenc hónapban 9,8 százalékkal, 2,212 milliárd literre esett vissza az üzemanyag fogyasztás a tavalyi év hasonló időszakához képest.
Eladó !
Supermoto 2006 évj.áron alul!
csababoy0@t-online.hu
mala de én nem csak az aksit töltöm , a poharat is