Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

januárba veszik meg
kicsi biznisz
csak ki van választva
michelin p. 2ct 190/55
"Rendszeres használat mellett a mai akkumulátorokra szinte egy másodperc figyelmet sem kell fordítani. De ha eljön a tél, és a garázsban nyugovóra tér a motor, vagy csak nem használjuk olyan gyakran, megindul a spontán öregedés. Ne feledjük, hogy akár csekélyke hathetes semmittevés tönkreteheti a teljesen jó akkumulátort is. "
Mit vettél végül?
ok sabató
megvan a gumi is
Ez biztos jót tesz a láncnak.
Pár jótanács akkumulátor karbantartáshoz:

Amennyiben nem zárt rendszerű az akkumulátorunk, ellenőrizzük a savszintet, és ha szükséges, töltsük fel desztillált vízzel. Soha nem szabad savat utántölteni az akkumulátorba!

Csak egyenárammal szabad tölteni, és a töltőáram az akkumulátor kapacitásának maximum 1 tized része legyen. (14 Ah-s akku 1,5 A töltőárammal tölthető.)

Tévhit, miszerint a motor téli tárolásakor a kiszerelt akkumulátort meleg helyre kell vinni. Az akkunak mindig van egy bizonyos önkisülése, vagyis akkor is merül, amikor nincs rajta semmilyen fogyasztó. Ez a merülés annál gyorsabb, minél melegebb az akku. Tehát +20 C fokon gyorsabban lemerül, mint -10 C fokon. Igaz azonban, hogy hidegben nehezebben indul a motor, de ezt egyrészt a sűrűbb kenőolaj okozza, másrészt a hideg akkunak csökken az indítóképessége, de ezzel az akksi nem károsodik

Ha az első megoldást válasszuk, akkor háromhetente célszerű leballagni a garázsba, és feltölteni az akkumulátort. Fontos azonban arra figyelnünk, hogy a hagyományos autós akksitöltők 6-7 Ah-val töltik az akkumulátort, ami hozzávetőleg 10-szer nagyobb, mint ami a motorkerékpárnak megfelelő lenne, ezért könnyen előfordulhat, hogy túltöltjük az akkumulátort, ha nem ügyelünk rá.
Abgixxer tavasszal számon kérem! Komolyan!
No komment:
Ma jutott eszembe RedBullBéci barátunk.Miután tavasszal megvette a gépet ( R1) én nem láttam azóta? Mi van vele?
Mikor lesz itthon a géped? Nem lesznek jó k a kódok mostmár, raknék fel egy másikat!
Ok nem honda csak hozzá kötődik,éppen elég hogy nem kell mugen ruha,de valószínű odázom a ruha kérdést még,mert van mire költeni azt kevéske lecsót,nem tudni mit hoz a jövő év,na meg a mi Viktorunk!
Vázze' ez szép!

Csillagos ötöst érdemel a birkája!

Kérdezd meg Csabit +3630-625-1367
Na jól van,most már tényleg menjünk a takaró alá brümmögni!
Úgy legyen BlazR!
És mindenkinek!
Jóccakát neked is!
Na joccakát cinbi!
Igen, igen!
Nem vagyok hülye, nem vállalok be hitelt, hogy kihozzak egy szupernagygépet. Nekem max. 750ccm kellene, bár lehet még az is sok lenne, viszont ahogy giskard karakteres legyen. Majd meglátjuk, mindenképp sokat szeretnék motorozni jövőre.
Hogy mindig legyen nálunk,a nehéz helyzetekben? Vagy az a gravitációs játék,mikor mindig megkérik a legelső embert,hogy hajoljon le érte?
Az nem árt!
A szappanra nagyon oda kell figyelni!