Jajjjj Giskard papó nekem már viszket a fenekem Megint a fejembe vettem a transzfogarasi utat,mutattam Malának és Busternak is.Mostmár nekünk is jó lenne eljutni nemcsak beszélni róla,látjátok a debreceni szomszédok elmentek tavaly Nézzetek rá romániában a 7C jelü útra észak déli irány .
Blazer hozzászólásához-igen más volt az összetétel,legalábbis akik gyakrabban írtunk. (Mondjuk biztosan sokan csak olvasták,nem írtak.)Sőt hétvégeken összejártunk a Dínerbe ahol kajoltunk,söröztünk,sőt volt amikor táncoltunk meg énekeltünk is Hétvégeken együtt motoroztunk,bulik,szalonnasütések egyenpóló stb.De sokaknál változások történtek:munkahelyváltás,barátnő foglalja le,külfödi meló,motoreladás,sőt jogsihiánya vagy íjászkodás és peca- motorozás helyett De van aki a versenyzésre adta a fejét Azt hiszem ennyi Mindenkinek kevés az ideje sajna.Hajtani kell, ha el akarunk érni valamit.De jön a tavasz....és újra szól a Nyír1bikers!
Cimbikém, ma hallottam, hogy volt a Bujtosi tavon a tűzoltóság megvizsgálni a jeget, és életveszélyesnek minősítették! Csak akkor lehet rámenni, ha ki lesz világítva. Csak óvatosan a korizással!
Mert az elején más csapat indult még el, te is csak a fórumon voltál, de akik aktívak voltak az: Mala, RedBull, Janek, R1Jani, Kis és Nagydudu, "Mortis" Ákos, Gyurmó, BusterPisti, GyuszkóZ750, SnakeZsoltika és Én volt. (Bocsi akikt kifelejtettem)
jó lenne már ha tavaszodna, már az agyamra megy a téli álom..
2248
esetleg csütörtök este..
ez van