Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éljenek a Jánosok!
Boldog Névnapot JÁNOSOK
vagy inkább keresünk benzinkutas-tankeres ismerőst .
Most már én is erősen gondolkozom,hogy diesel vagy elektromos hayebusát veszek!
DonJanek és R1jani, isten éltessen titeket!
R1Janipapó meg DonJanek ISten éltessen titeket névnapotok alkalmából!
Boldog névnapot a mocis Jánosoknak
R1 Jan-chí és Donjanek ! Boldog névnapot cimbik !
Olvastam én 400pínzről úgy hogy én is felveszem a kapcsolatot 1 Ukrán pilótával.Bár nekem a fábia is csak az ÖMW-vel érzi jól magát de majd hozzászokik az "ukrán Vpowerhez".
Akkor sok boldog névnapot mégegyszerrrr!
Köszönöm szépen Cimbik, a saját, és druszáim nevében is!
havi 8 gurigából nekem is telne ( jegybankelnök )
akkor rohadjanak meg 400 szor ott fönt
vmi innyektorost nézzé mert következő szezonra lehet befigyel a 400 krajcáros benzin is

pl Mala féle CBR az van egy misi alatt 2003-04es
Ez csak a zx-10-re vonatkozik, nekem meg mostanság nem lesz olyanom, nem is nagyon tetszik.
Ejj valamit el kell mondanom! Szóval én egy olyan motort szeretnék ami egy kicsit erősebb és nagyobb tempót is tudok veletek tartani. A CBF már erre nem felelt meg, nem akartam már kínozni sem.
Ezért mondom nekem aztán mindegy hogy kawasaki vagy honda vagy suzuki vagy yamaha, de ezt tudjátok ti is.
Ha veszek valamit akkor egyből fogjátok tudni. És nem szeretnek 1 gurigától többet kiadni nagyon érte.
lehet egy karakteres, sablonmentes motort akart...
"csupán meg akarnak győződni róla, hogy a nagy becsben tartott tulajdonosok valóban világszínvonalú, csúcstechnológiájú motort kapnak kézhez"

http://totalbike.hu/hirek/2010/12/16/baj_van_az_uj_n
injaval/

na ez gáz.. Balázs maradtál volna inkább a CBF nél.. power kommander bele meg sportlégszűrő és ment volna az is úgy mint a 636.. és még vissza sem kell adni a gyárnak
?
ez mondjuk attól függ h mennyit szánsz rá...ha van 2 misid akkor még az enyémet is megszerezheted
Most miért mondtad el?
Neeem azért nem vennék, hanem végignézek minden lehetőséget
Megértelek,most hogy az összes 2011-es zx10-est visszavásárolja a kawa,én is meggondolnám...
akkor marad a harley