Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.Tudtok ajánlani valakit aki szépen lefestené a felnijeimet nem horror áron?Le lesz homokfújva úgy hogy nem sokat kell bajlódni a felülettel.Sima fehérre kellene +lakkozás.
Más :Ha valakinek kell egy 120/190 es garnitúra d 209 es dunlop szivesen odaadom ingyen,az elsőn vannak hajszálrepedések a mintán de még van rajta 2-2.5 mm.A hátsó már csak füstölni való.Ha nem kell megy a tűzre.
Jövő7 végén lesz vidi.
Már akkor felvesszük.
Majd rakok 1 teljes vidit is gumi durranásig!
Ency azért kattintott egy két jó képet
vettem vettem.. csak a kamera nem akarta
egyedül az a baj h nem tudom saját magam fotózni gumiégetés közben és valaki elfelejtette felvenni a füstölésem ugye!
hozzáfűzök már vmit én is a témához
Csá Lac rakjál fel vmi videjót
jó lesz az, ha gatya, azért látni fogod. meg te jó vagy 2t-ben is, meghallod ha véres a torka.
Késő!
ja jolvan én megnézem amit tudok, de tényleg ne legyen az hogy utánna el kell hagynom az országot
Meg fényképfényképfénykép! amúgy, amiket leírtam, mi más lehet még? féktárcsa max, futóművet mondtam.
bevállaljam én ezt?
Akkor lacinak vége.
én csak megnézem milyen állapotban vannak azok amik érdeklik őt... nem én döntöm el..

amugy is. találjon meg ha tud
Arra nagyon kiváncsi leszek ha a "nyír1-i szemed" azt mondja hogy kircsi a gép,lejössz és neked nem kóser akkor mi lészen? Izlések és pofonok-kinek a pap kinek a papné!
Zsíroké! találtam pesten is egyet, de 150ezerér, és csak 125ös. azt dumáld meg vele, h aznap ne nagyon indítsa be, ha lehet, de csekold is le megfogdosva. meghát futómű ne lógjon/kotyogjon, egyenesen álljon, és az sem baj ha egyenesen is megy. :)