Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pisti ,én motoroztam felétek.
Ha dobsz egy teló számot rádcsörgök?!
Szólj ha bemelegedtél, viszem a mocit!
Még a múltheti rovargyűjteményem rajta figyel.
Épp most nézem én is az előrejelzést, és mindenhol fasza napsütéses időt mondanak! Délelőtt bemelegítem magam egy kis kamionmosással, talán még a motor is kap belőle, és mehetünk.
okok. majd figyelem a fórumot. mehetünk.
Ne bánkóóóóóóóódj!
Holnap ebéd után LÓÓÓÓÓÓRA és góóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Na ez igaz!
én egész héten meló után csavargok, de sehol senki. bepunnyadt mindenki? a héten kúrva jó idő volt lehet utoljára. nah mind1.
Jó sofőr, nincs kockázat!
Sziasztok!

Na sikerült ma kideríteni Nánási Gabi számát! Fel is hívtam aztán nem vállalta a dolgot nehogy utána az ő lelkén száradjon ha mégis sz@r...
Tényleg egy korrekt ember egyébként!
Olaszból behozott motor lett volna amit megakartam nézni aztán mondta egyből hogy ő még nem találkozott olyan olaszból behozott motorral aminek nincs valami baja! Így elment az egész motortól a kedvem...nézek másikat
Valaki nagyon húzza a motorja fülét a városban! Ilyenkor már tud meglepetést okozni a hideg aszfalt.
A 237 km/h-t egy Z750 futotta az én 233 km/h-s Fz6-ommal szemben.
Ezért CSAK!
Ezeket a képeket majd átpattintjuk!
az ok .
a csak-ot nemértem
Köbcentimeter
szesze tudok egy jó háttérképet .
Csövi szesze !
mi ez csak 600 ccm ?
Az enyimé csak 600 ccm!
Köszönöm,Doky!
Pár napja a tiszavasvári felüljáró,Moszkva út-nál felszereltek egy ház falára két kamerát,ami pontosan az útra néz,szerintem mérnek vele mert este 10-től reggel 6-ig 30-as tábla,aki arra jár csak óvatosan!
Jóhogy!
valami repülőgép-szimulátorral max...
jár innen valaki a debreceni egyetem nyirágyházi egészségügyi mittudomain szakára vagy hová a picsába? este gólyabál
299 Most vasárnap! ! ! EGGYESBEN!
Bandi ! Boldog Születésnapot Kívánok !