Épp most nézem én is az előrejelzést, és mindenhol fasza napsütéses időt mondanak! Délelőtt bemelegítem magam egy kis kamionmosással, talán még a motor is kap belőle, és mehetünk.
Na sikerült ma kideríteni Nánási Gabi számát! Fel is hívtam aztán nem vállalta a dolgot nehogy utána az ő lelkén száradjon ha mégis sz@r...
Tényleg egy korrekt ember egyébként!
Olaszból behozott motor lett volna amit megakartam nézni aztán mondta egyből hogy ő még nem találkozott olyan olaszból behozott motorral aminek nincs valami baja! Így elment az egész motortól a kedvem...nézek másikat
Pár napja a tiszavasvári felüljáró,Moszkva út-nál felszereltek egy ház falára két kamerát,ami pontosan az útra néz,szerintem mérnek vele mert este 10-től reggel 6-ig 30-as tábla,aki arra jár csak óvatosan!
Még a múltheti rovargyűjteményem rajta figyel.
Holnap ebéd után LÓÓÓÓÓÓRA és góóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Na sikerült ma kideríteni Nánási Gabi számát! Fel is hívtam aztán nem vállalta a dolgot nehogy utána az ő lelkén száradjon ha mégis sz@r...
Tényleg egy korrekt ember egyébként!
Olaszból behozott motor lett volna amit megakartam nézni aztán mondta egyből hogy ő még nem találkozott olyan olaszból behozott motorral aminek nincs valami baja! Így elment az egész motortól a kedvem...nézek másikat
Ezért CSAK!
a csak-ot nemértem
mi ez csak 600 ccm ?