Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne vagy te Chuck Norris!
A végtetlent csak ő ismerheti.
Ja akkor ok .
Vasárnap te voltál feszült
Az a videó az eszetleneknek szól.
Ész nélkül ÉN?
Köszi
Egyébként szerintem Magyarországi motor esetében is belelehet bukni de rendesen...!
Ok TANITÓBÁCSI gyűjtök rá :)
De én akkor is a végtelen egyenes végét szeretem mihamarabb elérni .
Nem a nézelődésről akarlak lebeszelni csak rengeteg kintről behozot ........... motor van , és nehogy 1 rossz választás elvegye a kedved .
A gixxer viszont jó választás gratulálok !
Tavaszra tessék beszerezni hozzá az űber tapadós, jól füstölő gummát, oszt had szaladjon!
szesze nézd már meg a Csak ésszel videót !
KÖSZI
Rendben mindenképp megfogadom a tanácsodat! Én sem akartam egyből megvenni csak megnézni hátha éppen jót fognék ki! Azon gondolkodtam hogy várni kellene még hogy több felhozatal legyen a piacon de az meglátásom hogy most télen nem sokan árulják a gépet inkább majd tavasszal de akkor meg az ára is csillagászati lesz szezon előtt...
Majd megtanulom azt is igérem TANITÓBÁCSI :)
Pedig néha muszáj elfordítani azokat a szarvakat!
Hát nem tudom , inkább járj utána jobban mindennek .
Nézz körül a télen bővebben , nekem is a 4-5 . motor jött be amit megvettem .
SUPERSPORT :)
Nem kanyarra vettem :)
2003-as modell van benne 25000 km (de ez semmit nem jelent tudom ) és az ára így 500.000 Ft!
Megelőzöd?
Nagy ritkán!
Kanyarban van?
ÁÁÁÁÁÁÁ nem már letettem róla .
Meg van egy pár motor amit még megelőzök
Csíííííííkol mi?
Kevés az a 600-as?!
A tel. számát nem tudom de menj be nyugodtan a suzuki szalonba és ott megtalálod . Amugy mennyire tartják a mocit ?
Ennek a szerelőnek esetleg megtudnád adni a telefonszámát és megkérdezem tőle hogy eljönne-e velem meglesni a mocit és hogy mennyiért
Hali!

Hát biztos megoszlik erről a vélemény de semmilyen motorom nemvolt még ezelőtt!
Ez a motor lejárt külföldi papírokkal rendelkezik és igazából Demecserben van! Megvannak az eredeti papírjai és forgalomba helyezhető Magyarországon elvileg! Gondoltam egy próbát megér és megnézem! Én Ráadásul Debrecen mellett lakom ezért nem is vagyok igazán járatos Nyíregyházán! Magammal szerettem volna vinni a szerelőt a tulajhoz hogy ott átnézze a mocit amennyire tudja! Lényegében ennyi a történet
Köszönöm szépen a válaszokat!
szia Bodó .
Milyen motorod volt előtte ?
A legfontosabb szerintem hogy minden papirja legyen meg és a szervizeket is számlával tudja igazolni .
Meg szerintem vidd be a Carmoba Krisztián István és a szerelő srác Gabi is szivesen segit . Ha nem megy bele az eladó hogy bevigye egy átvizsgálásra akkor már gyanus lehet .
Ha van kérdésed , és esetleg tudok segiteni irj !
Üdv abgixxer
Bodó!Én az SV-t Vince Elemérhez hordom rendes meg szerintem jó szerelő a 41esen a Ktm be dolgozik 1 próbát megér.
Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan szerelőt mondani aki nyíregyházán van és megbízható? Szeretném elhívni használt motor vásárlásához hogy nézze át a gépet érdemes-e megvenni mert én sajnos nem igazán értek hozzá! A motor egy 2003-as suzuki gsxr 750 lenne!