Gyere nyugodtan, elárulom neked, hogy itt a Hangnemmel van a gond, meg a menőzéssel, ha máshogy próbálnád meg a hozzászólásodat írni, biztos vagyok benne más reakciót kapnál(tőlem). Esetleg le is szarhatod amit mondok, bár én építő és kulturált módon, esetlegesen egy kis iróniával címzem a hozzászólásomat. De te nem ismersz... és én se téged... de mi vagyunk Nyíregyháziak, és Ti pedig így nyomjátok.
De csak a Ti kedvetekért, egy válaszvideóval fogunk majd kedveskedni, de talán ez sem muszáj, nyugodtan átjöhettek, és mehetünk egy kört, vagy valami, hogy a képességeiteket bemutassátok. Az én csapattársaim (ha lehet így fogalmazni) enyhén szólva, a videón látottakhoz képest, nagyságrendekkel többet tudnak (ha nem is rólam van szó), szóval mi máshogy nyomjuk egy kicsit. De ez majd kiderül .... mi a fórumon itt leszünk...
hello
nem
:)
meg lehet nem is megy a vid a tube-on, mert a zene miatt letiltották!
de majd lecserélem a zenét!
hanem azért van ott, mert van Nyíregyi haver
ennyi
cső
De csak a Ti kedvetekért, egy válaszvideóval fogunk majd kedveskedni, de talán ez sem muszáj, nyugodtan átjöhettek, és mehetünk egy kört, vagy valami, hogy a képességeiteket bemutassátok. Az én csapattársaim (ha lehet így fogalmazni) enyhén szólva, a videón látottakhoz képest, nagyságrendekkel többet tudnak (ha nem is rólam van szó), szóval mi máshogy nyomjuk egy kicsit. De ez majd kiderül .... mi a fórumon itt leszünk...