Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere nyugodtan, elárulom neked, hogy itt a Hangnemmel van a gond, meg a menőzéssel, ha máshogy próbálnád meg a hozzászólásodat írni, biztos vagyok benne más reakciót kapnál(tőlem). Esetleg le is szarhatod amit mondok, bár én építő és kulturált módon, esetlegesen egy kis iróniával címzem a hozzászólásomat. De te nem ismersz... és én se téged... de mi vagyunk Nyíregyháziak, és Ti pedig így nyomjátok.

De csak a Ti kedvetekért, egy válaszvideóval fogunk majd kedveskedni, de talán ez sem muszáj, nyugodtan átjöhettek, és mehetünk egy kört, vagy valami, hogy a képességeiteket bemutassátok. Az én csapattársaim (ha lehet így fogalmazni) enyhén szólva, a videón látottakhoz képest, nagyságrendekkel többet tudnak (ha nem is rólam van szó), szóval mi máshogy nyomjuk egy kicsit. De ez majd kiderül .... mi a fórumon itt leszünk...
BlazR: . . .
Nyugi, tirpákok vagyunk!

ne kötekedjetek vazze
mert átmegyünk!

virítsatok jobbat!
majd aztán beszélgetünk
Biztos a zenére gondolt, azt jól nyomják.
hello
nem
:)
meg lehet nem is megy a vid a tube-on, mert a zene miatt letiltották!
de majd lecserélem a zenét!
hanem azért van ott, mert van Nyíregyi haver
ennyi
cső
Ez most a reklám helye?
Annyira nem nagy szám
így nyomjuk Debrecenben

http://www.youtube.com/watch?v...
jha szokásom, mindig a legrosszabbra számítok
vagy kitudja. lehet még idén téliesíthetsz vagy 3szor.
bár úgylenne.
még most utoljára
oké köszi!
ok ha arra járok küldök előző nap egy üzenetet vagy beadom valahova.mondjuk a kállói uton dolgozik a haver a bontóba oda beadom ,aztán majd szólok.
ráér, nekem nyiregy jobb lenne
Ha eljössz Biribe bármikor .Ha vigyem el Nyiregyre akkor várnod kell míg arra járok.
mikor vehetem át és hol?
persze ha kell ,szivesen én már megrendeltem az újat
köszi megnézem őket
Például a Mikó Fém nevezetű cégnél a debreceni úti felüljáró tövében
elsőt viszem ha tényleg lepasszolod ingyen
ok de hol csinálják
Az amerikaiaknál is már ősz van
Érdemes megnézni a képeket
2-3 ezerből kijön egy szinterezés

még tartósabb is mint a festék