Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a tuti!
Zene a szívemnek!
Cs Laca vmi videót rakjál már fel a motor hangjáról
Csak tudnak ők is, ha akarnak!
http://www.a5.hu/cgi-bin/image...!Motor/1011//101102_hov4_250
_n.jpg&id=xTABLE_ID
szerintem egész kis kultúrált lett, nem néz ki rosszul attól függetlenül hogy honda
képeken nem tetszik

hornet váz hornet blokk hornet minden meg vfr lámpa...

élőben kiváncsi lennék rá
http://www.tesztmotor.hu/magazin/bemutato/2011-re-ujjaszuletik-honda-cb
r-600f.html
Nekem is csak a sok szopás miatt volt több idő, de lehet hogy nem, már rég volt. De húzni halasztani tudnak .... főleg szezonban...
Sajnálom a történteket! Jobbulást!
Nehogy cumira vágjon a biztosító, hogy a gtk-ra magas roncsértéket állapít meg!
Ezt már megették egy páran, így járt a kollégám is, igaz gk-val!
De ne így legyen?!
A jard egyenlőre csak igazolást ad ki, ezen a két félnek az adatai vannak rajta. Ezzel meglehet keresni a biztosítót, ők egy szó nélkül kijönnek 3 napon belül.
Amire nagyon figyelni kell, és nem mondanak, mindent be kell mutatni neki ami sérült bukó kabát cipő kesztyű, sőt még a fájdalom csillapítóknak, tetanusznak a blokkját is.
Fizetni viszont akkor fog ha megvan a rendőrségi határozat. Nekem itt Dunakeszin 60 napot mondott a jard. Karácsonyra meglesz az ajándék.
Nekem mikor összetörte egy hülye picsa az nsr-t ,és gyors kárt rendezett a kárszakértő,csupán 50%-át fizetteték a valós kárnak,éppen megtudtam csinálni belőle.Olyan piti összegeket állapított meg ,hogy csak néztem.
nekünk is most ez volt a renault-val, meghúzták az oldalát, gyorskárban kifizetik az új árát, mert mi azt mutattuk h minden szar megsérült. ismerős szerez alkatrészt újat olcsón és még egy olajcsere is ki fog jönni a gyorskárból meg egy polírozás..
Köszi az infot
Nem tudom ilyenkor a gyári új alkatrészeket fizetik-e idősebb motornál?! Szerintem nem. Azért jó gtk mert az alkatrész árak (ha új az a legjobb,de mondom kétlem) meg a óradíj (javitási)meghaladhatja a moci értékének x százalékát.
Konkrét esetem: 12 éves kocsi,nem az alkatrész a gond,hanem elvihetem széleshez is javíttatni (szerződött a biztivel,tehát amit kér perkálják) piszmognak vele 2 hetet 5-6 e ft os óradijjal!
Tehát azt mondja a bizti neki nem buli javitatni hanem ad csak példa: 500 ezret és ne is lásson mert széles lehet 650e kérne érted? Ja és a roncs a tied,megfoltozod és jársz vele!
Jó esély van a gtk-ra mivel én olyan 5-600 ezer forintra tippelem az eurotax értékét a motornak. A kár gyári alkatrészekkel számolva bőven meghaladja a felét.

Ha nem gond, akkor kifejthetnéd, hogy miért járnék jobban a gazdasági totálkárral?

Üdv: Pisti
Ne izgulj,fepi3,kezd nézegetni az alkatrész árakat a gyorskár miatt,ha meg úgy nem buli akkor a bontós cuccokról kérj majd mindig számlát(ha tudsz) az avulás miatt az új cucc felejtős szerintem. Az lenne a legjobb ha gazdasági tk lenne.
Legfeljebb hondanélküliscsaj.
Ja ha van valakinek egy jó kis 125 enduró vagy krossz motorja az szóljon (occcsóóóóóóóóéééééééér)
Szólni a biztosítónak, hogy menjen hozzád, megnézni a motort, vegye fel a kárt, stb. Osztán ha megvan a jogalap nyomassák kifele a javítást.
Talán nyár elejére újra lesz motorod

Amúgy én is sajnállak, tudom milyen érzés.
Nem voltak bunkók, bár a nővérke egyből megkért, hogy toljam le a nadrágom

A moci a látszattal ellentétben nem túl szívderítő... Kormány hajlott, telók hajlottak, jobb oldali kezelőszervek, hűtő elhajlott - bár nem folyik, váltókar, lábtartó. Talán a kerék megúszta, de sztem kockára fékeztem a gumit. Nem kicsit... Műszerfal és lámpa szintén eléggé ramatyul néznek ki.

Apró kínok ezek, de költséges a javításuk.

Első ránézésre ennyi. Meg némi álmatlanság. Holnap megyek a jardra jegyzőkönyvért...

Üdv!
Jobbulást kívánok, szerencse hogy nem lett nagyobb baj.
A kórházban nem voltak bunkók az orvosok?
Amint láttam a mocinak hála az égnek nem sok baja lett.
Egy jó ruha viselése nagyon sok bosszúságtól tudja megmenteni az embert...
jobbulást az ESVÉS kolégának.

bebasztam.
vivá nyir1

megvettem egy motor cbr 600

tavasszal becsörgök vele.

vagy jövőhéten
hát ha itt nem lassan mentünk volna most fepi nem biztos h otthon pihenne, de lehet még én se...
az a moci vki másnál pihen mert neki sose vót