Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint borul befelé
szép napot
Amit tolni kell
De egy rigával!
Majdnem felért egy orosi túrával
én meg lekvárt főztem!
kékestetőről mátrafüredig nekem is eléggé csúszkált a hátulja, elég volt egy kis gáz, már tolta
sztem hazafelé teljesen száraz volt az út, oly rég jártam a 3ason,. nem is tom mikor...minidig csak a pálya...
Ha nem lett volna vizes az ut akkor mi is mentünk volna kanyarogni,vagy ha egyedül vagyok akkor is.De az asszony félt a vizes kanyaroktól.
ja, mi még miskolc-tokaj-nagyhalász felé tettünk egy kört...Miskolcon a szemét sün a rendőrlámpától 20 m-re kamerázott, h ki megy át piroson...szürke új octáviából...
Igen a pályán.
pályán jöttetek haza?
Én még mos tértem haza, az a kis eső, ami ért minket...ki lehetett bíni, legalább tudom, hogy a cordurám tényleg vízálló, az igaz, h kicsit ázott, de a víz nem jött be...
Ez igaz!
ha esik amúgyse mennél olyan gyorsan, maximum mala 160nal
nekem Z750-em van..az a legkevesebb, de am nem cibálja annyira
Ja! csak az én motoron csupasz /cbf600n/ és félek,hogy a menetszél szét cibálja vagy nem?
Köszi! Állítólag a Vasvári Pál utca elején is ott körül van az ár a munkaruha boltban.Többen ott vették azt hallottam mikor elkezdtek beöltözni.
a plázától nem messze az skf-ben vettünk, 2000-ért egész jó már le van tesztelve. ennél olcsóbban nem nagyon van esőruha
Lényeg,hogy az asszonynak tetszett így is,hogy esett,most már érti miért szeretnek a gyermekeim jönni velem motorozni.Teljesen más mint a robogóján hasítani 60-nal.
na az a lényeg jó vlt..
n felkeltem 6 kor de nem mertem bevállani.. nem szeretem az essőt
Nincs a fényképezön beállítva a dátum,de legalább tanultam a dologból holnap megyek veszek 2 esőruhát.Több motorosnak is volt,nekem nem de azért egy kis párától nem ijedtem meg! Az asszonyt meg mögöttem nem érte úgy az eső és ő is azt mondta,hogy jó hogy nem fordultunk vissza.
rossz a dátum...nem hisszük el