Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az esztergálást felejtsd el. ha ugyis szét kell szedni a főtengelyt vidd el valami szakemberhez az megnézi hogy használható e.ha nem, tudok segiteni van egy pár tengelyem
Még nem zudom mingyámegnézem hánykor kezdődik a party.
Hát hogy a görbe furicskába ne találkoznánk !
Mikor érkeztek?
vagy esetleg azt ki lehet belőle esztergálni?
el van görbülve, állítólag üt a kuplung nemtom még nem láttam csak veszem a motort és addig gondoltam keresek másikat
vazze ha nem a világ végén laknál?! milyen kellene :ami még jó vagy ami még felujitható jó kuplungkuppal vag mi a gond?
a/1 és az etz főtengely csereszabatos annyi a különbség hogy etz-ből van erősitett csapos a /1 az 28as alsó csap az etz 28as és 32es is de cserélhetők egymással
jó lenne még olyan /rossz gépen ülni/viccet félretéve bár a meleg jó lenne ,örülök ha más is megmondja a véleményét a motorról én keveset megyek,ugyhogy minden szakértés aranyat ér még nagyon melegben is
Helló Miszter!
Szombaton találkozunk?
Hogy én mennyire nem várom a jó időt ! 25 fokos aszfalt? Phöjj ! Ugyanennyi levegőben? Broáf !
Ellenben imádom a sarat, a havat, a töklefagyasztó hideget !
Hello sziasztok én keresnék 250-es etz-hez főtengelyt lécci írjon akinek van
szevasz Luxvor! a 4 sebességesnek,a sima ts-nek van belülről a szimmering.úgy tudom. hát elég érdekes a hátsókerékhajtás.régen nem tudtam mi a fenének van itt mindenkinek összkerekes járműve. de mostmár tudom miért.amúgy várom nagyon a jóidőt, de látom sokan vannak még így.
Hali a/1 nek vagy az előtte lévő-nek van a csapágyon belül a szimeringe?
Mizujs odakint hogy boldogulsz a hátsókerék hajtással?
hello! én úgy tudom , hogy bele lehet tenni az etz főtengelyt a /1-es be.
üdv urak
Kérdésem lenne az MZ forum szakijaihoz , mégbpedig az lenne h az
MZ ts 250/1 fötengelye csereszavatos e az MZ ETZ 250 el
azaz bele rakhatok e egy ts 250/1 es blokkba egy etz 250 fötengelyt ?
elöre is köszi
tököm tudja baze
Nagyon meleg volt és rossz gépre ültem
oké Sensei,holnap Orosra megyünk nem igérek semmit,de ha véletlen korán végeznénk hivlak,(Bendi olvasod?mikó végzünk?)
gyere bármikor szivesen látunk csak éjszaka ne ébressz fel
ha hozol viszek
355 vagyok
szombaton visszel hp szilvoriumot
Sensei
ha lesz egy kis időm majd beugrok,elötte hivlak ,hogy kezd kaszálni az ültetvényt
érdekes a második képen a rajtszám!ez 2009 kakucs

jöhetne