Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az adatlapomon láthatod dévaványa békés megye jó messze mindentől milyen cserealkatrészre gondoltál?bár nincs kitöltve az adatlapod az esetek többsége pesti pécsi vagy győri akikkel üzletelni lehetne
szia mit kérnél érte és mere laksz csere alkatrészek érdekel ?
van egy ilyen kerekem összefüzve ha érdekel 16-os hátsó ráf tárcsafékes aggyal
valamelyik ts küllő jó hozzá a kis ts*ek közül
csak a puffin adhat erőt és mindent legyőző akaratot
Nem jó az eredeti küllőből egyik sem.
köszi szépen amúgy nem jó egyik külösem hozzá ami a hátso kerékbe van vagy az elsöjésem :)( a hátso kerékétöl kisebb kell?)
Gyártatni kell hozzá küllőket. Vagy veszel egy 16" kereket amit már valaki befűzetett.
sziasztok tudnátok segíteni van egy etz 150 em azt szeretném megcsinálni hogy az elsö kerékis 16colos legyen ha valaki csináli ijet irjon lécio mert nem tudom hogy kelene neki fognom megvan az erredeti elsökerék és a 16 hátcso felnis 16 felnibe szeretném bekülöznia elsötárcsát hogyan kel meik külökel? aki tud segitsen köszi elöre is
Jájj ne szerénykeggyé má
Bowdwn-bowden papapapaaaaaaaaa!
http://youtu.be/SEaM-u3XTiI
Menni mindenhova vazze!
racingon néztem a népszerűségi listát első BaziJoe
ezúton szeretném megköszöni rajongóimnak a bizalmat
de nem a világbajnok megy a kupába és ez biztos ne keressenek az élmezőnybe,de még a középben sem,valahol hátul egy ezüst fekete MZ-vel egy piros sisakos manusz,na az leszek én
ako meni köl kalocsára,és bábolnára
Bendi!
Ha szabad kérdeznem?
Minek b@szogatod a motort, minek kaptál ruhát, nehogymá itt a célegyenesben bizonytalankodjál.
Az 1 pontoz még nekem is lesz egy-két szavam.
Nem az a lényeg hanyadik vagy, faszántosat motorkászolunk aztán még a végére kialakulhat akármi is.
cél az 1 pont
nem baj mindenki kezdte valahol!
már csak pénz kell ,meg egy rajtszám
Arra lesz szinter az idén is
Na végre egy emberes válasz!
gyüttem