Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyat mondtak,hogy ami az akksinak a +/- pontjára menne azt kell egybe kötni és elvileg akkor tolásra indul,lehetséges ez?
Találtam kapcsolási rajzot,ha jól látom akkor a 61-es pont a feszültség szabályzón az a világításhoz kell?
125,amúgy ez lényegtelen mivel azt kihagytam,hogy nem a saját vázában szeretném használni.
Szóval van egy blokk amit egy másik vázba szeretnék beépíteni,de akksit nem szeretnék hozzá használni.
És azt szeretném ha tolásra indulna.
Azt nem írtad, hogy 125-ös vagy 250-es a 125-ösnek van a gyujtáskapcsolón olyan állása ahol működik akksi nélkül azhiszem bal utolsó állás.
Sziasztok!
Van egy régi Ts blokkom,azt szeretném üzembe helyezni,van hozzá fesszabályzóm,trafóm, viszont akksit nem szeretnék hozzá venni.
Vezetékelése gyári.
Régebben volt mz-m ha jól emlékszem volt olyan állása a kapcsolónak,hogy tolásra indult nem kellett hozzá akksi.
Az lenne a kérdésem,hogy ezt hogyan tudom megoldani?
Melyik vezetékeket kell a fesszabályzóra(6 voltos) kötni és hova?
Köszi a segítségeteket.
áprilisra mind kettőnek kész kell lenni,az enyém minimál project,de a Lilié full

gyerekeink is mennének már Szajolba,de velük mi is
Már mikor voltunk akkor se nem volt jó idő, majd nyáron. Addigra hátha Lilinek is kész lesz a motorja.
A 4-es uton nyomultak szerintem, akkor nem tudom hogy hívhatták lehet hogy 4-es.
Szajol ,mi is csak egyszer voltunk idén,jövőre többet kéne menni
Most néztem telefont az előbb,Bocsi.
Némmámit találtam:http://gyorsasagimotorsport.gp...
Tudtad, hogy Szajolban voltak motorversenyek? Nem? Akkor nézd meg ezt.
ilyet nem,de ma pont ezért hivtalak ,vittem volna a gyógyszert ...a pálinkát (Kókait bendi nem hozta még)
Ilyet láttál már! A boltban egy nő előttem vett vagy ötöt, nekem is vennem kelett:
Csumi!
Ma hanyagolva volt a projekt.
Jó estét!
kész van a jegesben harcoló csavaros
jó tudni nézzétek meg
ha beásná magát,ismerek egy búvárt
Maj' lecsapkodom csapszegvágóval perfekt méretűre.
mondtam neked
Fak sui lett a dolog mert hosszú lett a csavar.
Én nem nézek Fucktort!Én dógoztam:
mindenki X-faktort nézz
Igen-igen... most próbálom beszerezni az első fék modernizáló álkátrííszeket...

több-kevesebb sikerrel...
fotómechanikus?
Fejvesztve kereste a benzincsapot a hülle .
Szerinted?
Ha én lennék a fotón, a vákuum beszítta vóna még a fotómasinériát is !