Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali-hó!
Épp az üditökröl van itt szó,kedden ha jössz otthon ne felejsd
csááááááá
dundika nem okos
Ha tavasszal jössz motorozni majd ami megmarad elviszem.
No amit meginná, csak nem iszod meg, no aztat gyűtsed összefele oszt majd én majd tudom!
nagy a hó ujszilvás felé.
szerintem már 2 felestől is kifeküdnék.
igért nekem jó fajta pálinkát a vargasevics tomivsek újszilvásit,meg a láng bendi Kókait,mái napig nem érkezett meg,lehet elakadt valahol
csákány!

Héja úrnak mutattam vólna de már alszik
Az jólesne! 2!
felest?
Nem!
Vagyok már becsavartam 300-at.
találtam valamit ismerős?
itt lábas ,fazék vételen vagy?
Annyiért nem kell
ott az enyém :D 65.000 a tied : D
sziasztok
Egy kérdéssel fordulnék felétek!
Elhatároztam,hogy akarok egy Mz-t venni és bele kóstolni a fighterkedésbe .Szerintetek melyik tipusú Mz lenne erre a legalkalmasabb?Néztem képeket álltalában mind 125-ös vagy 150-es Etz volt.Illetve a fogyasztásuk kb átlagban mennyi gyárilag?
előre is köszönöm a választ.
üdv
Heló mindenkinek !Eladó egy mz ts 125. A motor kitűnő állapotban vagy eredeti mz kivéve a lábvédők és a kipufogó mert a kipufogó az évek során tönkrement meg nemis nézet ki vmi jól.Megvan neki az eredeti szerszámkészlete,elsősegély cucai.3 rugás szivatóval utánna 1 re indul bármilyen régen lett beinditva.Ha jó kis motort akarsz ne hagyd ki! msn: beli_bence@hotmail.com Tel: 06202923466
Heló! Halász Tomi vagyok, a pitbike-ba versenyeztem eddig, és a jövő szezonba indulok az Mz-be, és kellene pár cucc ha valaki tudna segíteni, két első telószár kellene, bontott is jó csak jó legyen.
ÜdV. H Tomi