Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!mi van erre?
Küldd el az emilcímedet az enyémre, papa .
g r a b o w s k y 3 0 4 kukac gémélpontkom.
Kájne pánik !
Én pont igy érzem, hogyha Bambi nincs. akkor szétesett.
Mz kupa ygakorlatilag NINCS Bambi nélkül.
Amikor elengedte a kezüket 1évig nem volt race.
Kell egy ember aki összefogja, csak mindíg van pár "jó magyar" ember, aki paszírozza a szart.

BAmbi humorérzéke meg érthető módon véges.

Pár hete beszéltem vele, akkor mág minden oké volt, nagyon sajnálnám, ha most nem volna az.
Remélem a"jelen pillanatban"-on van a hangsúly.
Ja most olvastam vissza!
Mr. Grabovsky!
A szavaidból ugy veszem ki te egy ásónyommal le vagy maradva, vagy én nem jól tudom a dolgokat. Bambi azt mondta nekem , hogy ő nem foglalkozik a Racsingal, igy a műszaki kiírással sem, illetve versenyen a gépátvételt sem ő fogja csinálni.
Szóval ez a bajom.
Köszi
Alig várom! Úgy néz ki, jövő héten pénteken járunk felétek, majd beszélgetünk .

Jó éjt, mzland!
Kész a blokk,
Ha jösz érte,beszélgethetünk róla.
Mi a probléma, publikus ?
Semmi különöset, volt egy-két kósza ötlet ethanolra vagy alkoholra vagy mittoménmire.
Sajnos jelen pillanatban nem foglalkozok az mzracingal,így hát tőlem mindenki azt csinál a motorral amit akar.
Hello Grabó Mester
Mit kell ez alatt az üzemanyag dolog alatt érteni? Nagyon kíváncsi lennék rá
Ja, ráf.
Konzultálj Bambival, de félek, nem kivételezhet senkivel, így Veled sem, mert akkor mindenkinek lehetne valamilyen extra kívánsága. Jogosan.
De ez csak az én meglátásom, felőlem akár csattogós lepkét is behekkelhetsz a gépezetbe ...
Ja, határidő: eddig, ha jól tévedek, február közepe volt meghatározva .
Azért tűntek el a dolgok az mzracing-ról, mert ha jól tudom, szervert kellett váltani. Egyelőre ennyi, de szerintem lesz ez majd jobb is.
Ha a tavalyi kiírás megvan, az lesz szerintem a mérvadó jövőre is, kivéve, hogy meg lesz szorítva az üzemanyagszabály (csak benya) illetve a sárvédők eredeti méretéhez ragaszkodni fog a szabályalkotó (Bambi ), ugyanis a tervezett szponzorok mennyisége miatt kell a felület. Ezek a szabályok, ezeket kell betartani .
Csak majd azt honnan fogom megtudni hogy mikor van a határidő? Meg kéne szerválni valahonnan igénylő lapot is, tavaly/idén ugye a Racsing-ról le lehetett tölteni, most meg még a műszaki kiírást is leszedték. Pedig azt is megszerettem volna tudni, hogy csak Mz ráf játszik a motoromba vagy tehetek bele másfajta ráfot. Mert ami itthon van az kaka. A sarokban meg pont pororosdik egy 18" D.I.D. ráf. Most micsinájjak
Egy kicsit korai még, szerintem januárban lesz aktuális. Sportorvosi, licencdíj, ecetera....azt ugye tudod, hogy mivel Neked már volt(van) idén licenced, jövőre mindenképpen a határidő előtt kell leadnod az igénylődet, különben dádá lesz meg pénzbüntetés.
Licencel kapcsolatban érdeklődtem volna, de KisDió kisegített.
Mire vagy kíváncsi, tesó ?
Kupa lesz és kész!
megyek
Oda fakingoltunk a sportmotor közönségének.
jók a kommentek,jó gyerek ez a Gyula mondtam én neked
Oké! Köszi a segítséget.