Ha felmész a MAMI oldalára, az elérhetőségek menüpont alatt keress olyat hogy, Bánfi Julianna vagy Somló Anna. Oldalt ott vannak a telószámok, sztem ők tudnak segíteni ebben, én is mindig őket hívtam
Arról sajnos nem tudok semmit Sztem azt elég olyan január vége fele, bár ki hogy gondolja. Én egyébként a MAMI SE-nél vagyok nem a Bambi féle csapatban, de erről semmilyen infót nem tudok mondani Nektek sajnos
Helló!
Én ma beszéltem Bambival nem tud/akar segíteni neked a licencel mi ujság? Állítólag már lehet licen igénylőt letölteni a MAMI oldaláról, de én nem találtam meg. Majd felhívom őket. Ha ezzel kapcsolatosan tudz valamit oszd meg velünk.
Jó estét!
Tomi: ma annyi újat tudtam meg, hogy Bábolnán újra van aszfaltozva az egész pálya, szval ott lesz mostmár normális futam E-Ring kérdéses, mert 2 kiló a bérlése egy napra. Olyat csiripeltek a madarak, hogy április 23-án szombaton Kecskeméten lesz az első verseny
Aha Flat Track 1 mérföldes salakpálya az egyenesben kb.:160-al mennek a csókák egyik kezükkel a tank alját fogják, a másikkal a gázt húzzák.
Nem egyszerű mi?
Én ma beszéltem Bambival nem tud/akar segíteni neked a licencel mi ujság? Állítólag már lehet licen igénylőt letölteni a MAMI oldaláról, de én nem találtam meg. Majd felhívom őket. Ha ezzel kapcsolatosan tudz valamit oszd meg velünk.
Tomi: ma annyi újat tudtam meg, hogy Bábolnán újra van aszfaltozva az egész pálya, szval ott lesz mostmár normális futam E-Ring kérdéses, mert 2 kiló a bérlése egy napra. Olyat csiripeltek a madarak, hogy április 23-án szombaton Kecskeméten lesz az első verseny
Nem egyszerű mi?
Ezt meg nagyon kipróbálnám:
http://youtu.be/e92nOzQc7o8