Csőváz mindenkinek!
szaraz18 HSS Co8-as minőségű fúróval próbálkozz. Esztergályos osztókészülékben kifúrja neked, vagy osztóköröket húzass rá és akkor magadnak körzövel kisztod ahogy neked tetszik.
Sziasztok!
HSS fúró viszi az Mz féktárcsáját?
Természetesen előtte előfúrnék valami kisebb fúróval utána a nagyobbal.
Tudom nem ide való,de esetleg ha van valakinek bescennelt terve féktárcsa fúráshoz ha közzé tenné vagy elküldené a nevem alatt található elérhetőségre azt nagyon megköszönném
Asszem kilencszázegynéhány méter, de ha tempót mész, szó szerint nem megy egy métert sem függőleges állásban a motor. Egy hatalmas nagy kanyar az egész pálya , csak nem homogén az aszfalt minősége, a leggyorsabb részeken a legcsúszósabb , szóval ezek miatt is ölég lassú.
Ezt én nem tudhattam, hogy Bambinál van a blokkod.
A Máriapócsi pálya milyen hosszú az elején 1 perc körül mentél hosszabb mint Kecskemét? Olyan kicsi pályának tűnik nekem.
Bambi éppen ma este hívott, hogy akkor mit is kell csinálni a blokkomon, amit nemrég beadtam a műhelyébe. Szerinted miért akarom éppen Vele megcsináltatni? Csak azé', hogy nézegessem ?
szaraz18 HSS Co8-as minőségű fúróval próbálkozz. Esztergályos osztókészülékben kifúrja neked, vagy osztóköröket húzass rá és akkor magadnak körzövel kisztod ahogy neked tetszik.
HSS fúró viszi az Mz féktárcsáját?
Természetesen előtte előfúrnék valami kisebb fúróval utána a nagyobbal.
Tudom nem ide való,de esetleg ha van valakinek bescennelt terve féktárcsa fúráshoz ha közzé tenné vagy elküldené a nevem alatt található elérhetőségre azt nagyon megköszönném
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-23311752/
Jó éjszakát mindenki!
A Máriapócsi pálya milyen hosszú az elején 1 perc körül mentél hosszabb mint Kecskemét? Olyan kicsi pályának tűnik nekem.
Jövő év... mondjad már?
Csávó tudhat valamit vezérműláncot is cserélt!
Az miaz a villanygitár a kezeid között?