Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyimé má teljesen menetkész
remélem nem a pálya mellett fog beszarni rajta valami
bár igyekzettem mindent átnézni
MÁN csak 1 hét
bár a V4 elég szar
de azé kipróbáznám örökbe
vót küzdelem
Ready To Race volt a mai szlogen a garázsban ! Kész lett a masina, kipróbáltam (forgalomban ), még most is vigyorgok . Augusztus óta nem tettem a seggemet semmilyen motorra !
Már alig várom Kakucsot ...
voltatok motrozni?
18:30
és 18:00-tól második futam
Superbike MOST! 1. futam 13.00-tól, Eurosport!
Köszi mester! megpróbáljuk ;)
Lehet motorolnak, vazze!
Amúgy esténként tényleg írkálhatnánk...
vagy valami élménybeszámoló...
már aki ráér...
mint én...
leragad a szemem...
na pá...
Szerintem vigyétek el valami hozzáértő emberhez, hogy az rakja össze rendesen.
Véleményem szerint a kuplung alatti alátétek sorrendje, darabszáma, mérete nem stimmelhet, ami miatt talán a kuplung agy rá sem tud szorulni rendesen a főtengelyen a kúpra. De az is lehet, hogy a megforgás miatt már olyan szar a kúp felülete, hogy amiatt nem tud rendesen ráfeszülni. Valamint az a megoldás sem ér semmit az anya meghúzásához, amit alkalmaztatok (5. sebesség, hátsófék taposás), mert így még mindig nagyon "rugalmasan" fordul a főtengely és nem elegendő nyomatékkal van meghúzva az az anya.
Azt az anyát én úgy szoktam meghúzni, ahogy öregdió mondta, kalapácsnyél a henger kipufogó nyílásán be, 22-es csillagvilláskulcs csillag fele az anyán, villás végére ráhúzok egy kb 1 m-es vascsövet és adok neki rendesen.
Sziasztok!

Sikerült a mocimat beindítani :P A Babetta gyújtás is rendesen működik, szép az alapjárat...csak 1 gond van... 2-3 perc járatás után letekeredik a csavar, ami tartja a kuplungot. Előzöleg is ilyen gonddal írtam... azóta raktunk be neki 1 plussz alátétet és egész nap bírta a tologatást meg a rúgdosást...de estére megint kijött a gondja. Sőt, csinált olyat is, hogy járatás közben hagyta el magát és csak annyit láttunk, hogy nem pörgött a fordulatszámmérő (ott már tudtuk, hogy mi a gond) és leállítás után még megint 1-2 percig pörgött a kuplungkosár. Esetleg valami megoldás?! Talán egy speckós alátét vagy ilyesmi?!... Ötletem nincs, hogy mi lehet a baja... pedig már minden kész és ezen bajlódunk :S Köszi előre is mindenkinek.
az hogy nincs itt senki...
Neked meg mibajod..............
No voltam Bandinál osztán hoztam előlre egy Dunlop d211-est ez egyel újabb asszem........ Aszonta vigyem vissza az előzőt................azonnal
jáááááááááááááááááááájjjjjjjj
lebuktunk
Látod látod én sem voltam itt aki rendet tehettem volna köztük
AHA! Szóval így állunk! Kicsit nem vagyok itten, oszt mingyá kitárgyaltok a hátam mögött!
na ja , idén már másodjára a kis habzsoló
azannnnnyauristenét! tud élni
nem hirdeti a vasat , de ha kap egy jó ajánlatot akkor eladja , ő megy holnap is a MÁZLISTA
úgy ahogy mondod