Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen! Már csak az érdekel hány amperes akksi kell bele,azt tudom ,hogy 6V de hány amper azt nem.
1500 és adok hozzá kart is mert egyben van. Vannak más egyéb alkatrészeim is ha kell. Pilisen és albertirsán lehet személyesen átvenni.De el is postázom ha szükséges
Itt egy bekötési rajz, remélem segít:)
Helyileg hol található, és milyen áron adnád?:)
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni az Mz ts150-emmel kapcsolatban. Hány amperes akksi kell bele?Ha valaki tudna segíteni a gyújtás bekötésében azt nagyon megköszönném,mert hátul a fesszabályzónál minden ki van kötve és csak lógnak a kábelek.
szia!

Igen van.
Heló, érdekelne, hogy van-e ilyen kuplungkar tartód ETZ-re.
Heló, megoldódott a probléma, így mégsincs szükség a diódahídra:)
szeva! Nem akarok üzletet rontani, de nekem van kuplungkonzolom ha kell.
Egy diódahídra a postaköltség ajánlott levélként max 400ft. utánvétes ajánlott levél ként max 1000ft.
Az a része megvan csak a villánál szeretném tudni, hogy berakhatom-e az ETZ blokktartókat.
Ha jól emlékszem igen a hengerfejnél nem egyezik meg a felfogatás talán
Sziasztok!
Tegnap vettünk egy TS 250/1-est kosárban, ez az hiányzik róla azt szeretném megtudni,hogy a motorblokktartó ami a hátsó villa tengelyére van felfűzve ugyanolyan mint az ETZ 250-ben. magyarul berakhatom-e az ETZ blokktartót?
Most is mindenki figyelőbe van?
Vagy még motoroztok?
Az a probléma vele látni kellene hogy, mit veszek
üdv:velence,de postai úton is elküldöm!
Helyileg hol vagy?
üdv mindenkinek! eladó etz 250 tank,3000ft ,komplett első teleszkóp,5000ft, bordázott tányér ülés 4000ft,hátsó teleszkóp,2500ft,oldaldobozok,1000ft,műszrefal komplett órával,kulcsal,3000ft,eső lámpa,1500fthátsó lámpa,1000ft, hátsó sárvédő,1500ft,hátsó kerék gumival,3500ft,váz 4000ft,stb,vagy egybe 15000ft 06705134981
én az alacsonyabb ár miatt vettem a gikszert de ereggyet akartam , viszont nem bántam meg a sradot
Téli időszakban nekem is fogyóeszköz
Az is van de azt nem adok! Fogyóeszköz!
Vaterán 1500ért már láttam, szóval csak viszonyítanu tudok:)
Jut eszembe, ha úgyis keresgélsz, egy kuplungkar tartót is néznél, hátha van:)
Hónap megkeresem! No de mennyi legyen az ára?
Gondolom ez csak poén, szerintem maradjon a posta