Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom veszed a lapot!
Majd én elintézem, hogy ne nyalizzanak itt ezek a sz@ros tejpusztító bagzógépek . Van egy nyikorgó vaskutyám ...
látom beszereztél egy macsekot...
A 125ös, 150es és a 250es Etz hátsó felnijei között van szélességben mérve méretbeli különbség?
Miféle csiholni való?
ezt csak az első (front) csillapításra írja
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna

http://data.hu/get/2258204/Hog...
Dara!
Nem a húzót kellene 7-ig nyitni a nyomót pedig 3-ig?
ez is írja a beállítást , csak nem értem pl:

rebound: 7/8 turn out,
compress: 3/4 turn out

de nem értem mit akar ez jelenteni
vár még egy kis csiholni való
nekem is angolos de nagyon sok okosság van benne még azt is megírják hogy az etanolt milyen arányba keverjem hogy jó legyen a futóműről is írnak néhány okosságot sokat tekergettem mire megkaptam ezt a könyvet de az ebben a könyvben való beállításokkal tudtam elérni legnagyobb kanyarsebességet
a srados gépkonyvem meg van, igaz angulusul
Ha nagy levegőt veszek ez az alapbeállás és csak így tudom felhúzni a hasamtó a cippzártot köszke
Köszi Ha minden jól megy hétvégén lábra áll
ha kell 1.1 hez van könyvem
láttam a géped faxa lesz össze rakva
Zsír csak valami ott maradt a hónod alatt
minél több balesetmentest benne
ááá... nem , de elmentettem a számát, még próbálok állítani rajta benike aszonta segít majd, egy kis baracpáleszt viszek neki hogy el ne feledje , aztán ha nem lesz jó, akkor jön a szaki
Na ja , de a lánccsere sem egy bonyolult
jó az emzé (ha jó )
Te se leszel hullébb !
Ma vettem hátsó lánckereket+láncot, csak be kéne pofozni a gépsasba. A cimbik csak lestek, mennyiből megúsztam a vásárlást . Hja kérem, az MZ-nek is van jó oldala .
Asszem , de aktívan
má minden este pályánmotrozással álmodok
legutóbb benikének 1 körön adtam 2-t
igaz ő tolta a motrot
Nemmostvót esse