sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
nekem is angolos de nagyon sok okosság van benne még azt is megírják hogy az etanolt milyen arányba keverjem hogy jó legyen a futóműről is írnak néhány okosságot sokat tekergettem mire megkaptam ezt a könyvet de az ebben a könyvben való beállításokkal tudtam elérni legnagyobb kanyarsebességet
ááá... nem , de elmentettem a számát, még próbálok állítani rajta benike aszonta segít majd, egy kis baracpáleszt viszek neki hogy el ne feledje , aztán ha nem lesz jó, akkor jön a szaki
Te se leszel hullébb !
Ma vettem hátsó lánckereket+láncot, csak be kéne pofozni a gépsasba. A cimbik csak lestek, mennyiből megúsztam a vásárlást . Hja kérem, az MZ-nek is van jó oldala .
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
http://data.hu/get/2258204/Hog...
Nem a húzót kellene 7-ig nyitni a nyomót pedig 3-ig?
rebound: 7/8 turn out,
compress: 3/4 turn out
de nem értem mit akar ez jelenteni
minél több balesetmentest benne
jó az emzé (ha jó )
Ma vettem hátsó lánckereket+láncot, csak be kéne pofozni a gépsasba. A cimbik csak lestek, mennyiből megúsztam a vásárlást . Hja kérem, az MZ-nek is van jó oldala .
má minden este pályánmotrozással álmodok
legutóbb benikének 1 körön adtam 2-t
igaz ő tolta a motrot