Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is kerültem ma:
Benike! Leszedtem a rejtett rezó burkolatát.
Megvolt az idei első motrozás
illetve ha a "nagymotorosok" is olvassák MZ-zés
Sziasztok
Kereset 150 es ETZ hátsó kereket lehetőleg minél közelebb Sátoraljaújhelyhez, ha van valakinek elfekvőben akkor szóljon. Köszi
kebalazs@freemail.hu
na megjöttem a motorozásból
Feladom este megpróbálom feltölteni a képeket ha a rendszer is úgy akarja
Na fasza, képeket meg fel se töltötte
Kivánok! Jelentem a munkálatok a végső stádiumhoz érkeztek
Én is elkezdtem egy 250-est építeni. Csak beugrott a fősuli meg a munka. Így örülök ha az utcai gépemet megtudom csinálni.
azé van
nekünk 2-3 évet pályázást kibír, bár itt"csak" forgatva van
a motorja, jó kenőanyag& hadd szóljon
nem motroztunk, dolgoztunk
nem volt oljan jó idő, délután meg elkezdett esni
Hát nekem évente 1x biztosan szét kell szednem. Mondjuk kap is rendesen fene a pofáját
Azt mondják ócsó.....
talán a többihez képest, de ha hajtod rendesen ez se kis pénz
bár ha egyszer összerakod jól sokáig bírja
bizony ám, nyitott szemmel kell járni
kicsi ez az ország
Még most nézem mennyi ványai MZ-s van. Banyek itt lakunk egymástól pár km-re és még csak nem is hallottam erről az "alakulatról".
Szevasztok! Gondoltam írok már az Mz fórumba valamit, mert szégyen, nemszégyen 4 MZ tulajaként még b*tam bármit is írni Tehát. Szétkaptam a 150-es kistézémet mert a főtengelycsapágy megfordult a csapágyfészkében. Gondoltam ha már szét van borítva, akkor legyen egy komplett nagygenerál. A lényeg 39.000 Ft-nál járok, de még sehogy se áll a gép. És még mondják, hogy olcsó az mz.
Akkó jóvan! Má aztat hittem, hogy ti meg motoroztok, mi meg csak lesünk a ablakba!
Itten vizes volt minden,utána meg esett meg mostisesik
Hun vagytok zsiványok? Csak nem motorozni voltatok?
Az Mz is is indul a cbr kupában
Hali mindenkinek!
Van egy zöld TS 125-ös motorom bontásra(blokk meg egy -két apróság már nincs meg) ,de ha valakinek kell valami akkor írjon !Majd rakok képet is ha érdekell valakit!
pöpec a gép
Jó Reggelt MZland!
Meggyöttem a főfaluból, dógoztunk egy pöttyet, segítettünk agyrákot növeszteni a pöstieknek má' megint ...ni mit találtam így hirtelen:
húsvétig még valóban lehet néhányat aludni, de az idő tuti jó lesz már akkor.(remélhetőleg)
Jó Estét Urak!
11fok vagyon nálunk most , remélem a tavasz jele
napközben meg 15körül volt, napsütéssel fűszerezve
húsvét hétfőjén /igaz még nagyon messze van/
kakucs , ha az időjárás kegyes lesz hozzánk