Hát remélem jól meg is csinálja..és jó lenne ha 1-2 napon belül letudná.
Hát pontosan nem tudom mit beleztek (nem értettem Lacsi mit akar) de valami kartert meg olajat emlegetett...Valami golfos sráccal ugrottak neki..(nemtom nem e azzal aki a sógora kocsiján cserélt vezérszíjat sztán meg kilőtte a szelepeket) Remélem nem mert akkor nem lesz motorozás
Na lépek innen mert kiúúútálnak.. Csak beköszöntem
Majd bandázunk még a téren
az nem holnap van
no, de megkapja az előnyre a lehetőséget mindenki
de attól a többiek lehet, hogy mennek, azé van itt még a
falon egy pár pályázós emzés ürge
Igen a gyári van még fönt
Majd el kéne jutni aszem Vésztőre valami Árpihoz aki csinál ök.csövet. (Gabi ajánlotta)Már bediliziek annyira fülelném a 2 vincét Pláne Lajcsi is röfögtette az sv-t az még rárakott egy lapáttal arra hogy még jobban be legyek sózva..
ja ő meg épp belezte az svt
Jött egy gyerek B-King-el. Farmer, sportcipő, cordura dzseki.
Tankol. Indulna szerencsétlen, de amikor letapossa 1-be, lefullad. Újra. Megint lefullad. Még vártam 1 kicsit, majd mondom neki:
Báttya, sztender!
Szerintem kezdjetek el fogyózni.
de változó
Azt már tudom hogy a Bogyagabi 88.
Szerintem a zsokétermetemmel nehéz lesz felvenni a versenyt!
Hát pontosan nem tudom mit beleztek (nem értettem Lacsi mit akar) de valami kartert meg olajat emlegetett...Valami golfos sráccal ugrottak neki..(nemtom nem e azzal aki a sógora kocsiján cserélt vezérszíjat sztán meg kilőtte a szelepeket) Remélem nem mert akkor nem lesz motorozás
Na lépek innen mert kiúúútálnak.. Csak beköszöntem
Majd bandázunk még a téren
no, de megkapja az előnyre a lehetőséget mindenki
de attól a többiek lehet, hogy mennek, azé van itt még a
falon egy pár pályázós emzés ürge
No most mondd meg de őszintén, olyannak ad az isten sarkantyús csizmát, aki nem tudja összeverni?
főtengely csere , járó motornál kipufogón keresztül
ja árpi itt a környéken a nagy kipu mágus
Majd el kéne jutni aszem Vésztőre valami Árpihoz aki csinál ök.csövet. (Gabi ajánlotta)Már bediliziek annyira fülelném a 2 vincét Pláne Lajcsi is röfögtette az sv-t az még rárakott egy lapáttal arra hogy még jobban be legyek sózva..
ja ő meg épp belezte az svt
mé nem mutattad meg neki , legalább kerültél volna egyet
Tankol. Indulna szerencsétlen, de amikor letapossa 1-be, lefullad. Újra. Megint lefullad. Még vártam 1 kicsit, majd mondom neki:
Báttya, sztender!
február elejéig gyengén volt munka..........
túl sok a kifogás
vagy még nyári dobos
Nézni a motoros vagányokat, te meg melózol!