Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hogy úgy? Azt hittem, csak a lényeg érdekel ! No mindegy, irány a munka ....nem is tudom, örüljek-e neki, vagy sem ? Legalább lesz guba! Ha lesz....
most fordítja az eggyik kolléganőm , mindjárt kész
Alessza! Kapizsgálja kend !
Úgy valahogy. Azt írja vagy túl lágy, vagy túl kemény rugózásnál fordul elő ez a gumikép . A többi rizsa .
Ammeg talán a húzócsillapításhiba!?
Há mintha a rugóelőfeszítés nem vóna jó! Azt hiszem! Há gyüjjék mán aki tud ánglusul!
asszem megyek hunyni, jóccakát effendik
most nézem hogy a dragon supercorsa pro-val az utcai guma azzal meg olyan volt mint a 3. kép
nekem olyan mint a második , de én ihspreheniktdojcs
mit ír a másodikra én eszperantójul tudok Mi lernis esperanton!
hát itt nem
Itt most működik jól.
asszed be tudok lépni abba a kibaszotttttt frímélbe
itt azt mutatja úton van
kűggyed-kűggyed
Nekem motorex 10W/30 van benne de próbáltam castrolt, igolt, mobilt de a motorex vált be a legjobban de ha nincs tökéletes összhangban az eleje és a hátulja akkor is csinálhatja ezt
küldök egy mailt
2000 fölött van a kopogtató
ühüm
tavaly metzeler racetec k1-k2, és pirelli diablo supercorsa sc2 persze használt , idén bridgestone slick lesz valszeg , egyszerre megveszem egész nyárra 3-4 pár...
nem tudom az állást de én is támogatom pedig /két/balkezes vagyok
A jobbik!
mire gondolsz?idő szar de azért a kis honeckert megmozgatjuk naponta meló holvan hol nincs pénz dettó a kris motorja átesett a festésen megy összefelé március elejére kész lesz
No, hogy állunk nálatok?
A mofaker az tuti hely?
Köszönöm! BOSCH-al meg Isolatorral próbálkoztam ma de, nem vette a fordulatot, meg rángatott.