Nem! Bizti jót tenne neki, de nem merek hozzányúlni, mert olyan a gumiképem ,hogy olyant rajzolni sem lehetne! Meg nem is érzek rajta semmi helytelen dógot! Oszt ami jó aztat én nem piszkálom!
Az országban rajtunk kívül egyedül Nógrádnak van mind a négy jelöltje már hivatalosan is bejegyezve, tehát úgy tűnik, másodikként állt fel hivatalosan Fejér megye. Nem kevésbé fontos tény, hogy egyik választókerületünkben sem jutott el idáig semelyik más párt jelöltje, sőt, még valószínűleg még a kopogtatók sem gyűltek össze.
A másik oldalról szedd ki először a légszűrőt! Eltakarja egy nagyjából kör alakú fedél, azt 1 csavar fogja, kicsavarod, kijön a légszűrő és ha jól emlékszem a légszűrő házat is le kell szedni ahhoz, h azt az oldal deklit le tudd szedni! Remélem jól írtam!
Az indexel kapcsolatban pedig lehet h a villogórelével lesz gond!
Sziasztok segitség kéne.vettem egy 250 es mz-t hogyan tudom leszedni az ülés alatti oldaldeknit ahol a légszürő van mert csak belső oldalán van csavar de ahoz hozzáférni nem tudok.ja és az indexem müködik de egyfojtában villog és kattog a fordulatszámmérőnél a kis led és igy eléggé idegesitő valamit rosszul kötöttek be szerintem a relénél. de nem merek hozzá nyúlni nehogy elrontsam hogy tudnám megcsinálni.válaszokat előre is köszi.
a vaharsakijak nemigen tudnak alkudnyi
az északijaknak úgysejtem fekszik, de nekünk mé nem
ez kérem szépen hátrányos megkülönböztetés gyerünk a
ombuccmannho
Benike! Hajól emlékszem neked a Mözön Babetta gyujtás van, elárulod hogy milyen gyertyát használsz?
Az indexel kapcsolatban pedig lehet h a villogórelével lesz gond!
én
az északijaknak úgysejtem fekszik, de nekünk mé nem
ez kérem szépen hátrányos megkülönböztetés gyerünk a
ombuccmannho