engem sem érdekel hogy megy-e a ruha a motorhoz , csak az hogy kényelmes legyen és jól védjen , viszont a télen azon kezdtem el gondolkodni, hogy egy egyrészesre el kellene cserélnem, de sajnos ilyen jó állapotút egyrészest nem kapnék ennyiért... úgyhogy marad a kétrészes...
Ja a Suzukimhoz annó meg kék-fehér illett........ Azóta meg csak piros-fehér motorom van,volt Tehát lesz@rom milyen szinű,csak tecccen..................
Végülis nem egetverő, még a régiben is el tudok tekeregni, Csak úgy jó lenne már egy kis változás ruhatéren............... Na majd......................
na igen, ebből a leírásból és a képek alapján tényleg jónak mondanám , de itt jön képbe az örök igazság "vásárlás előtt mindent meg kell nézni saját szemmel élőben" ne csüggedj előbb utóbb majd lesz egy speckós cucc...
Itt van e http://www.vatera.hu/olcson_ad... Most ebből te milyen állapotúra gondolnál............... oszt ótán csodálkozik a marhája ha alkudozok! Amúgy meg végülis úgy is tetszett csak nem annyié.........
Engem érdekelne a Umarex mad.napoleon 8mm
az ereggyhez egy piros fehér illene...
fasza
itten meg ilyen jobbódali okítás vót, egyből sün invázijó
vót , máskor bezzeg(ha orkok csoprtosulnak) sehun senki
ha hazaérünk a messzibő jelentkezünk
hali