Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyó, de még nem döntöttem el! Még meg akarom csinyátatni rajt a húzentrógliját mer ki van nyúva mint a gatya!
Meg még meg is dagad! Nem a farkad, a mán neked nem fog!
Én holnap megpróbálom kicserélni, ha meg nem akkor remélem, hogy a hagyományos karmantyú jó bele.
nekem rendesen felkeményedett még is szivárgott , tetszik érteni
ha felkeményedik és nem kell annyira benyomni a dugattyút akkor nem tud oldalra nyomódni és nem szivárog mellett teccik érteni
ha szivárgott a szimeringnél akkor később is szivárogni fog nekem ugyan ez volt annó... cseréltem benne mindent de nem lett jobb...
Jó lett a gerincprotektor a bűrruha alá
Nekem a szimeringnél szivárgott kicsit de csak mikor légtelenítettem úgy néz ki megállt majd még holnap próbálgatom és meglátom milyen bár így utólag belegondolva azzal kellett volna kezdeni hogy darabokra szedni és a gumialkatrészeket kicserélni.
Legjobb megoldás
Kő egy 250-es oszt mán erősebb is!
Hello, lehet tudok neked segíteni, attól függ mennyi lóerőre lenne szükséged:)
Na milye lett a főfékhenger? Az enyém kaka hallatszik hogy a karmanytyú melett engedi át az olajat

nem tudok róla lehe valaki az én nevemben
Látom regisztráltál zsiwiwre.
Nem azt mondtad, hogy nem szabad, mert megtalálnak az ávósok?
Kecskeméten szoktunk a gokart pályán motorozgatni. Arra céloztam ezzel, hogy lehet kicsit forgósabb a motor karakterisztikája, mert keveset használom de akkor nagyon :)
első villát komplett + fő fékhengert lett volna még sokminden csk nem volt guba láttam egy Pannónia alapot 35 papírozhatót
Sziasztok!
Van aki foglalkozik MZ tuninggal, henger-hengerfej-kipufogó gyártással esetleg tervezéssel? Vagy esetleg van tapasztalata valakinek ilyennel az MZ-kel kapcsolatban. Egy 150es ETZ-m van, és ehhez kellene még néhány lóerő.

Segítségeteket előre is köszönöm!
ejjj de várom már a jóidőt
11.26 Bazsi. Tibi
13.20 Luxi, Dió, Rókapimpó
15.45 Rókapimpó, Dió
Ehe tényleg! Hát azé majd adok neki, így hagyni magát megelőzni!
9,10kor Luxi meg DioSR
Kukucska! Ilyenkor mi is ott vótunk, de csak rókakomát láttam!
No mit sikerült gubizni?
Várom a reakciót, mert én is holnapra tervezem a beüzemelést, nekem annyiból szerencsésebb a helyzetem hogyha szar akkor viszem vissza neki.
Egyébként török de holnap este már tudni fogom ,hogy hogy mükszik elfogyott a fékolajam így hát nem tudtam összerakni.
hajrá!