Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délután elindulunk Kecskemét irányában..... Tanáltam ottan egy IXS-t 58-ast Ha jó reám ottán megtokeggyezni a gazdurammal akko nyébeüssük a züzletet!
Nemröhög ! Sületlen tini ...
Kőporos lenne a bokája kendnek ...
miről beszél maga épp hogy 18 múltam
Kendtek megbuggyantak . Korral jár ?
tapsifülemüle
Madárnyúl!
nyúlpinty
hogy áll a ruha project
Neked most mibajod?
Oda én is betettem egy plusz rugót mégpedig azért, hogy mikor felkapom egykerékre a gépet, akkor a kirugózó kereket némileg lecsillapítsa és ne hirtelen álljon meg nagy koppanással.
Bár lehet, hogy hülyeség és amúgy sem koppanna olyan nagyot, de kicsit szarul esne, ha mégis egykeréknél a kerék nagy tömege és a lendület miatt véletlenül elhagynám az elejét.
Azért kösz! Ha valaki ismer valakit aki henger átalakítással foglalkozik Zala megyében vagy a környéken az írjon! :)
nemtom, e biztosan van
Értem. Azért megkérdezem tőle.
Valaki még aki Zala megyében vagy a környéken hengerrel foglalkozik?
nemtom, szrintem csöveket csinál
Hengerrel nem foglalkozik? Átalakítása kicsit?
Valami ötlet hogy erősebb legyen?
vrezó?
nemtom mz hez gyárt e.
boyrob@freemail.hu
véleményem szerint, azok tapasztalnak javulást egy gagyirezó felszerelése után, akiknek előtte egy teljesn elszutykosodott, eltömődött, kiégetnivaló gyári kipujuk van.
üres kis palack, egy kb 2 centis ki-be csővel.
Ennek természetesen aza az eedménye, hogy a kipuzajnak csak a mélyfekis összetevőit csillapítja, azéert van olyan pöcs hangja.(az mz-hez valónak is)
De lihet mégfokozni az élvezeteket, mrt van venne egy teljesen értelmetlen terelőlemez, ami renszerint szarul van belepöttyintva, és akko mernet közben még az a szar is rezonál.