Üdv! ha lenne valaki akkora marha hogy az Mz-jét elcserélné egy Aprilia SR-re hálás lenék, 97-es, és többre tartom még a Simsont is, mint egy robogót, csak ezért cserélném el, am motorikusan fel van újítva...
Ha nem volt jó állapotban, illetve ha nem tetszett jobb is hogy nem vetted meg . Csak akkor vedd meg az árut, ha 110%-ban ok, mert különben csak szívni fogsz , ez saját tapasztalat . Sebaj majd legközelebb . Belinkeled melyik volt az?
No megjártuk! Na ez is egy igazi f@sz volt! Meghirdeti hogy keveset használt szinte új! Na de nem volt ám az....odahozta tiszta szutykosan,meg bogarasan no de sebaj gondoltam De ahogy közelebbről megnéztem nem volt az oljan jó állapot(erre aszonta nem enlékezett rá )Adtam neki egy árajánlatot hogy talán ennyit.....de inkább ennyit se! Megsértődött ,köszönés nélkül kikapta a kezemből, bebaszta a kocsiba meg magát is oszt eltünt......... Egyéblént 5 ezren sértődött meg! Tehát nincs új ruhám! Bár ezt annyira már nem sajnálom...... De képen oljan kafa volt
Ja, meg a csákónak csak ma a jó így délután gyííí Eladtam tennap a melegutit de lesz jövőhónapban is Befogol baszcsizni Janipapáék oszt ótán Boát kűdöl a hóra
Majd ezek a Bélabányaiak jól meb@sznak f@sszal ottán ótán nem szájjalol Amúgy itten rég volt hav már lassan el is olvad..................csak nejöjjön a többi............
..Na ja csak 56-osból is van sok meg 58-ból is pl a Luxi 58-as Berikjének a teteje csudajópontfaxa az aljameg...........a térgyem alatt van a protektor Eztetmeg amit kikukkoltam egy akkora legény hordta mint énke Csakhát aztat csináta mint mostan te, osztán ledobott vagy 15-20kg-totot
sajnos nem tudom a gyári adatait a ts250-nek. de tuti 60mm a magasság. nekem az etz 250-en elől 3.00x18 hátul pedig 100/90 r 18 van . Szerintem hasonló a ts-nek is sőt több mint valószínű ,hogy ugyanaz
akartam mondani hogy az 56-os lehet kicsi lenne , az 58-as tuti jó lesz, úgy emlékszem nem vagy egy vékony dongájú...
viszont én már elkezdtem edzeni hogy bírjam a kiképzést, + le kell fogynom egy 10-est, mondjuk már 5 lement, most vagyok olyan mint nyáron, de le akarok menni 80-ra úgyhogy még 5 - kell
hiiii.. most végeztem az asszonnyal.... (ja és nem a torkát vágtam el ) így könnyű lefogyni...
bocs nem találtam amit irtál mikor vissza akartam lépni bocsi de ez az mz-m re nem lesz jó sajnos!
üdv
köszi a fáradozást!
Az enyém ma kész lett:
na megyek havatlapátolni!
mz ts 250 es gumimérteket ha megírnátok nekem 120/ 50/17 valaki azonosítsa nekem az uccsót tudom hány col de a többi mit takar?
köszi srácok!
viszont én már elkezdtem edzeni hogy bírjam a kiképzést, + le kell fogynom egy 10-est, mondjuk már 5 lement, most vagyok olyan mint nyáron, de le akarok menni 80-ra úgyhogy még 5 - kell
hiiii.. most végeztem az asszonnyal.... (ja és nem a torkát vágtam el ) így könnyű lefogyni...
Nem tudod hol vannak a Bélabányaiak,akarom mondani Dévaványaiak? Lehet megint havat lapátolnak,mint tegnap?