Kösz a válaszokat. Gondoltam, hogy hasonlít ez a kipuff a simo gagyi rezóhoz. :) Pedig mennyien istenítik a gagyi rezót, hogy mennyire jó meg mennyit dob, közben meg egy szar, de szerintem is ink a gyári! :) Azért kösz.
Valami elérhetőséget kaphatnék "Varró-ról? E-mail vagy teló szám.
Köszönöm előre is mindent!
még annyit a simson gagyirezóhoz, hogy a hangja az valami kegyetlen idegesítő, azokban van valami hangtompító ott a végében? vagy csak egy üres kis "palack"?
Simson gagyirezót nem szedtem még szét, szal arról nemtudok mit mondani, de az mz-hez készült kipufogóról annyit el tudok mondani, hogy szörnyen néz ki a belseje, ahol a hengerelt részek össze vannak hegesztve, ott kb 1 centire be van hajtva az anyag, a dob belsejébe, így már áramlása se lehet valami jó, ha még a hengerhez való viszonyát nem is nézzük
Nem talán, hanem biztosan.
Ennek a csőnek már szemre sincs semmiköze az mz henger kivánalmaihoz.
olyan mint simsonra az ugyan ilyen "rezó" minusz 30% teljesítmény, szar hang.
Ez a kipuff csak arra jó h. nagyobb hangja legyen, másra nemjó, teljesítményben még talán rosszabbat nyújt mint a gyári, egyszer szétszedtem egy ilyen kipufogót, háth, vannak benne érdekes megoldások
Ja és még annyi, hogy fel lehet rakni 150-es Ts-re az ETZ sport kiput?
Dobna valamit erőben?
Nem vagyok túl jártas MZ tuning téren, ezért is kérdezlek bennetek.
Kösz még1szer!
üdv!
Valakinek valami jó ötlete MZ Ts 150 motorikus tuningra?
A p20-as pancsi karbi dob valamit rajt, vagy csak többet enne?
Valaki foglalkozik Zala megye környékén MZ henger átalakítással?
amit te mutatsz az a szelepnek a rugója és az egy kúpos rugó 3 van még egy végütköző nyomórugó meg a hosszú rugó de ez egy negyedik a dugattyú rúd alá volt betéve a krómszárba
Valami elérhetőséget kaphatnék "Varró-ról? E-mail vagy teló szám.
Köszönöm előre is mindent!