Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKÉ
öööööööööööööööö izzzéééééééééé sporttárs!
Nem szeressem én ezt a nagy ajnározást! Sporttárs!
Hiába a személyes varázsom! Taligát nem adok pedig van 2 is!
Benikének céloztam!
Mé mond ilyet kend?
Mester neked azapádfa..a!
Ez a beszéd mester , jobb inni mint betegedni
A hp mán a gázálarc előtt be lett tóva! Elővigyázatosság nem árt! Úgy tudom a vírus alkoholban nem marad meg!

Ez ám a védekezés , gondolom a csövön 10 másodpercig
2bárral megy a HP/legújabb H1N1 ellenszer /, az aztán takarít mindent
ha kell
még talicskát is adok hozzá

szerválasz érte egy simson első lámpás tied
helló!
szerintetek egy 125-ös forgalomból végleg kivont ts mz-t mennyire bonyolult újra forgalomba helyezni meg mennyibe fáj?
Nekem kéne ,de csak akkor ha van egy talicskányi,és postán küldöd!?!
helló mindenkinek

valakinek nem kellene egy Ts Blokk, igaz kicsit hiányos,(gyújtás henger,kuplung,

váltó része főrengely dugo gyűrű meg a belsőségek benne vannak

én nem tudok mit kezdeni vele
ha vkinek kellene írjon pl : msn-en
Nálunk a H1N1-nek kell védekeznie.
Itt-e.
Amúgy, nekem nincsenek MZ-hez cuccaim de nem is adok, he-he
Védekeztek má a H1N1-től?
No de hun vannak a ványadtak?
Hali! Van etz-hez csomó szarom eladó! Minden ami nem kell rá, és el is adok belőle annyi van!
Hali,van 1-2mz alkatrészem eladó!ts hez akksitartó,kuplungkar,főtengely,gázkonzol,komplett gyújtás.Cakkli pakli 3500ft.érdeklődni isu0924@freemail.hu
hali engem olyan érdekelne hogy van e valakinek 250 es ETZ hez valami jó kis eladó rezó kipufogója nem a gagyi bolti rezóra gondolok hanem a kézzel gyártatótt fajtára és még kelenne egy karbi is pl mukini vagy delorto akinek van eladó az irjon köszi hali
Helló MZ-sek! Van egy kis próblémám az MZ-mmel. Az a gond, hogy a hajtás felőli oldalon, valami elreszeli a léncfeszittőt. igy pár kör után, a vadonat új láncfeszitőnek vége, és mivel nem feszíti tovább a láncot, az fellazul, és leesik. Ha valaki tudja mi a megoldás, kérem irja meg. Köszönöm
Eddig tartalékcsapatként szerepeltek. Ki helyett kerülnének be?
sajna a szinter vastag bevonat két lehetőséged van azt a kis részt levakarod csak a szám körül és később valami bevonattal levéded vagy majd a vizsgák valamelyikén valami buzgómócsing lecsiszol egy fél négyzetmétert
Nem, homokfúvás után hazahoztuk a vázat mert hegeszteni kellett és csak úgy vittük szintereztetni! Akkor még látszott! :S
Lehet nem a festék takarja a számot hanem a homokfúvás szedte le