Hali ! A legegyszerübb leégetni a számról a cuccot (én elektromos forrasztóval kezdeném , aztán ha nem adja akkor jöhet a szúróláng ) , így csak a festés sérül de a számok nem .
az a helyzet h most van felújításon a gép, és ezután lesz levizsgáztatva, tehát eredetvizsga stb.! :S:S minimálisan látszik egyébként, ha nagyon rákoncentrál az ember akkor kihozza belőle, de ..... hmmm! a homokfúvást már most elfelejtettem, mert ezelőtt volt és nincs kedvem mégegyszer annyit kifizetni!
Na majd hétvégén valamit kitalálok! Köszi szépen h szántatok rám időt! ha még van valakinek valami outlet :) akkor szivesen "meghallgatom"! JóÉjt!
újra kell ütni vagy homokfújni
egyik ismerős igy járt csak porfestéssel neki kuka lett a váz elkezdte belekarcolni a festékbe a számot és elnézte rossz számot karcolt
Én nem nyúlnék hozzá, minek ? Ha valaki kíváncsi rá, okkal (rendőr, eredetiségvizsgáló, új tulaj, akárki), akkor még mindig el lehet merengeni a megoldáson, de addig .....?
Sziasztok! Kisebb problémával fordulnék hozzátok! Az a helyzet h tegnap kaptam vissza a vázat a szinterezőtöl! Gyönyörű lett, kifogástalan, de.... alig látszik igy az alvázszám! köszörülni nem akarom, mivel a festés bánja meg sztem a szám mégjobban eltünne! valami ötlet?
Űr úr vereti a Hringen . Igen jó videó, lehet tanulni belőle (fejtartás, előrenézés, mozgás a motoron, stb.). Ilyen kellene még egy pár... http://www.sportmotor.hu/motor...
Mi se tudtunk menni , a csajok elvittek kocsival a
legtávolabbi kocsmáig, ott kilöktek , mi meg megindultunk
visszafele, ami "szórakozóhely"útbaesett oda betértünk
köszönöm
üdv.: Imre
Na majd hétvégén valamit kitalálok! Köszi szépen h szántatok rám időt! ha még van valakinek valami outlet :) akkor szivesen "meghallgatom"! JóÉjt!
egyik ismerős igy járt csak porfestéssel neki kuka lett a váz elkezdte belekarcolni a festékbe a számot és elnézte rossz számot karcolt
http://www.sportmotor.hu/motor...
szemetek mind
legtávolabbi kocsmáig, ott kilöktek , mi meg megindultunk
visszafele, ami "szórakozóhely"útbaesett oda betértünk
a helyi éjszakai életbe , fél5 körül haza is tértünk
48 alá nem birtam vinni