Hali! Egy kicsit becsicsikáltam tegnap addigra, mire írtál . Köszi, ityeg, aminek fityegnie kell, a mözö még mindig megy (kivéve most, de ez kivételes eset , restaurálni kell egy kissé), meg szurkolok, hogy beleférjen a hétvégi kukucskálás+a balassagyarmati balhé (minden szempontból). Neked hogy megy a supermoto? Még mindig SMR? Hogy szolgál, megbízható?
Jónagyot urak!
Hogy lesz a hétvégi program? Vasárnap egész nap kint lesztek kakucson vagy csak délután?
Jah és ha nem túl nagy gond P20al megyek, egy barátom megy az mz-vel...
Hát még van mit gyakorolni! Nincs azzal semmi baj ha csinál valaki ilyen vidit, saját használatra de könyörgöm mé kő magát lejáratni! Én sose csináltam ilyeneket, azt is csak azé, hogy okuljatok belőle! Majd ha egyszer összefutunk Űrrel, arra felcsavarozzuk a kamerát, mert arra én is nagyon kiváncsi vagyok!
Mint oly sokszor már, nem az én kezemben van a gyeplő...Asszonkát ma műtötték, ápolósdit játszok most, legközelebb meg a péntek-szombat-vasárnap triumvirátusból lesz még egy műtét ....most nekem ez a legfontosabb. De azt megbeszéltük, ha pénteken lesz, akkor a vasárnap okés !
Az mobil levágás(bólyák áthelyezésével a régi nyomvonalat használjuk)
egyszer próbáltuk, nem rossz így sem menni(nem a tempóra, a pályavonalra gondoltam )
mi csak du. megyünk...
Hogy lesz a hétvégi program? Vasárnap egész nap kint lesztek kakucson vagy csak délután?
Jah és ha nem túl nagy gond P20al megyek, egy barátom megy az mz-vel...
egyszer próbáltuk, nem rossz így sem menni(nem a tempóra, a pályavonalra gondoltam )
http://sportmotor.hu/motoros_v...