Amennyiben a köv. héten kivételesen nem az E-ringen lesz a klubtali, hanem valahol máshol, ahova BKV-val is eljutok, akkor jöbűvök. Felmondtam a cégnél, és a héten vagyok utoljára...
Akkor én majd maradok az óvszerbe húzott /és ezért vízálló / Gps-es palm-nál......talán arra telik jövőre olyan 60.000-ért + 500 Ft 3 db. óvszer /egy darabig kitart biztos
1kép: bemutatom TOMATOT
2kép: Tomato, mint szakács le a kalappal
3kép: TOMATO a zenész, amit sikerült Tgyenének rövid idö alatt elsajátitani, némi jéger elfogyasztása után
4kép:és ezt is megnéztük, ugyanis ott találhato a régi Nagy Magyarország közepe
Várjál........nem én vagyok az igazi hanem a Kozmax....nézd majd meg azokat a képeket miket majd este rak fel rólunk
Fóka végül is nem csináltál Horvátba cunamit???.....vagy a tegnapi vihar a Te előszeled volt???
Jövőhéten Én úgy tudom hogy a Beszkártba megyünk
Még beszélni kell a Lumal hogy ott legyen a közös barátunk
Mi van a vassal??
Olyan rég láttalak hogy lassan elfelejtem az arcod vonásait (fénykép nem az igazi )
Megvan még a benzintyúkos cipőd?
(Freemail, aug11).
T.J.
Erről beszéltem. De nálunk csak októberben jelenik meg. 1 méter mélységik vízálló 30 percig
Jóccccakát
én is teszek fel egy pár képet
1kép: bemutatom TOMATOT
2kép: Tomato, mint szakács le a kalappal
3kép: TOMATO a zenész, amit sikerült Tgyenének rövid idö alatt elsajátitani, némi jéger elfogyasztása után
4kép:és ezt is megnéztük, ugyanis ott találhato a régi Nagy Magyarország közepe
Fóka végül is nem csináltál Horvátba cunamit???.....vagy a tegnapi vihar a Te előszeled volt???