Kösz, már jól vagyok. Persze érzem még a bordám, de pár napja már nem zavar a mozgásban. a kezem is már OK.
A motor előreláthatólag a jövő hét közepére áll össze.
A kipuff szerencsére nem sérült.
Ha minden jól megy jövő hét, azaz ~10nap mulva kész a verda.
Egész jót tett nekem az Adria. Egy hete még csak csak nagyon óvatos mellúszás ment, csütörtökön már vizilabdáztunk a gyerekekkel.
Már nagyon kipróbálnám, a motorozás, hogy megy...
ja ja kipihentem de a héten nem dolgozok kisebb betonozás cseréprakás a terasztetőre meg ilyesmi
de azért egy kis motorozást is bekalkulálok
a géped mikorra várható a sebeid begyógyultak már v. még sajog
szóval jót nem motoroztam a H-ringen mivel nem engedtek be
délután 17.00-kor már nem volt jegy
állítólag 90%-át a jegyeknek már előre lefoglalják ÉN IS REGISZTRÁLTAM SZEPTEMBER 10.re du 17.00-20.00-ig
előre nem kell fizetni csak fél 5-ig át kell venni a jegyet
Akinek van kedve jöjjön
Hallod, a Hornet gyalázza a Gixxert!!! Az év sztorija
Gratulálok, neked a nagymamád szokott esténként mesélni a motorokról, vagy a mikulás?
Én amikor kis fonnyadt pöcs 13-14 éves voltam, és elkezdtem ráizgulni a témára, elolvastam minden de MINDEN olvasnivalót a motorokról... én már akkor sem mondtam volna ennyi ökörséget. Minimum utánanézek mielőtt megszellőztetem a számat...
De itt egy teszt (ami persze korrupt meg szubjektív, meg le vannak fizetve, meg egyébként is...).
Olvassál, nem fáj az!
Gondoltam énis :(
Euroringen lesz oktatás jövő vasárnap, de hát az mégse A Hungaroring....
mennyi egyébként a H-ringre való felkerülésnek a díja? Vagy csak meghatározott napokon lehet menni?
Nyílt napokon nincs ilyen oktatás! Sajnos itt is a pénz az úr!
Viszont ha van elég zséd beiratkozhatsz erre.
Itt képzett oktatók foglalkoznak veled. De szokott lenni motoros rendőrös "nyíltnap" is. Itt
Motoros rendőrök adnak pár ötletet a biztonságos motorozáshoz. Ha jól tudom ez ingyenes,
csak reggelni kell valamelyik oldalon, de linket nem tudok
Hááát én is anyumat vittem ki a temetőbe pár virággal.
De nem úgy
Du. lesz egy kis F1 (hajrá Fecso !!).
Majd egy kis rostonsütés családi körben
Lehet, hogy ezt ki kellene hagynom?
Lassan mehetek megint szabatni a ruhámat
Kösz, már jól vagyok. Persze érzem még a bordám, de pár napja már nem zavar a mozgásban. a kezem is már OK.
A motor előreláthatólag a jövő hét közepére áll össze.
A kipuff szerencsére nem sérült.
Te, hogy vagy?