nincs. olyan gépet vettem, ami a munkámat maximálisan kiszolgálja, viszont a szórakozási lehetőségkre már nem költöttem. de sebaj, úgyis csak pár képet csináltam (ennek is többsége a lábamról van), és ráérnek. a táj nem szalad el.
huhhhh, de kurva jót mentem mindig amerre jónak tűnt az irány a térképen, konkrét cél nélkül. megnéztem a tátrát meg 1-2 tavat, meg jónéhány várat. azokat csak messziről, bemenni nem volt időm sajnos.
Estét!
Jók lettek az E.ringes képek Karmi,Tomato
Sajna én megint lemaradtam róla De a haverom is
átvert, nem foglalt mára jegyet a H.ringre
Így kicsit kameráztam majd kicsit depisen gyííí haza. Apropó Pimpi itt (mármint a H.ringen) lett volna egy "lefolytott"
márkatárs F800ST személyében. Sikerült egy rövid kerekezését
lefilmeznem. Ha érdekel(vagy valaki mást?), magánba elküldöm
~1Mb.
Jelentem a "fiaink" jól vannak
- Lumbergh épp Szlovákia útjain koptatja a gumiját.....egy képet küldött a pihenőről
- Fóka meg a Horvát tengerparton próbál CUNAMIT csinálni, de előbb gátat épít a gyerekekkel
Szakadékon én is rongyoltam át, pontosabban csak utasként....
Hatalmasat repültem a motoron felfelé, akkorát dobott a kátyú...a moccnak semmi baja nem lett hlistennek..
Nem estünk el, mert übermájer ügyes gyerek vagyok...
Szal ez volt: nem akartam megelőzni egy autóst, mert a következő háznál álltam volna ki a sorból.
A kocsi a mellékelt ábrán látható kátyút "megközölve" tova suhant, én meg átrongyoltam a szakadékon...
A motoron kisebb-nagyobb károk keletkeztek. (gumi, felni...)
A vasat nem dobtam el, de setopp leverte a jobb kezét a kapaszkodóban.
Az ez után következő helyszínelős-kátyúbejelentős sztorit a "meseíróban" részletesen közzéteszem, ha lesz egy kis időm!
Hát izéééé, meg blabla...
nemtom még, hogy hogy alakul a 7vége, de ha nincs valami nagyfába fejszétvágós program, akkor ott leszünk.
nem akarok igérgetni, meg nemet mondaani sem. Sztem pénteken kiderül és csörgök,ha ok a dolog!!!
Én is lépek.....hosszú lesz a holnapi nap
Már csak egy digit gép kellene.(beszerzés folyamatban)
Lesz paparazzi konkurencia
huhhhh, de kurva jót mentem mindig amerre jónak tűnt az irány a térképen, konkrét cél nélkül. megnéztem a tátrát meg 1-2 tavat, meg jónéhány várat. azokat csak messziről, bemenni nem volt időm sajnos.
szedem le a képeket, mindjárt feldobok 1-2-t!
Ezt nézd meg
Jók lettek az E.ringes képek Karmi,Tomato
Sajna én megint lemaradtam róla De a haverom is
átvert, nem foglalt mára jegyet a H.ringre
Így kicsit kameráztam majd kicsit depisen gyííí haza. Apropó
Pimpi itt (mármint a H.ringen) lett volna egy "lefolytott"
márkatárs F800ST személyében. Sikerült egy rövid kerekezését
lefilmeznem. Ha érdekel(vagy valaki mást?), magánba elküldöm
~1Mb.
Hazaértél már??............kezdek aggódni
- Lumbergh épp Szlovákia útjain koptatja a gumiját.....egy képet küldött a pihenőről
- Fóka meg a Horvát tengerparton próbál CUNAMIT csinálni, de előbb gátat épít a gyerekekkel
Hatalmasat repültem a motoron felfelé, akkorát dobott a kátyú...a moccnak semmi baja nem lett hlistennek..
Szal ez volt: nem akartam megelőzni egy autóst, mert a következő háznál álltam volna ki a sorból.
A kocsi a mellékelt ábrán látható kátyút "megközölve" tova suhant, én meg átrongyoltam a szakadékon...
A motoron kisebb-nagyobb károk keletkeztek. (gumi, felni...)
A vasat nem dobtam el, de setopp leverte a jobb kezét a kapaszkodóban.
Az ez után következő helyszínelős-kátyúbejelentős sztorit a "meseíróban" részletesen közzéteszem, ha lesz egy kis időm!
Köszi szóköznek a technikai segítségért.
Megérte
De köszönöm érdeklődésed, (nem mindenki örömére), úgy néz ki megmaradtam.
Új pályacsúcsot állítottam be, egyszerre két motorosnak is mértem az idejét (asszem Tgyene-vel osztozom a dicsőségen).
nemtom még, hogy hogy alakul a 7vége, de ha nincs valami nagyfába fejszétvágós program, akkor ott leszünk.
nem akarok igérgetni, meg nemet mondaani sem. Sztem pénteken kiderül és csörgök,ha ok a dolog!!!