Hát akkor sok vonóhorogra lenne szükség, mert az ilyen mocskok kb. felénk havonta egyszer ezt megcsinálják. Aztán meg megy a szívás a dologgal mert mindent tagadnak (szagminta) vérvétel. Volt mikor egy kocsmából kellett kihoznom a delikvenst vagy 30-40 hasonló állat közül.....kellemes volt (neki is ), de élvezem a kihívásokat.....
Nem tudom nekem is most küldték e-mailban. Szerintem megúszták a hír alapján. De az intézkedés után lehet elsírták magukat a motorok láttán (lelki sérülés)
Hát ha így működne a dolog az elég gáz lenne. Az a gond, hogy a rendőrök keze sok esetben meg van kötve. Ha még ezt sem tehetném meg, hogy az ellenőrzött adatait felírhassam........mi marad nekem egyáltalán? Hogy végezzem a munkámat? (pszichozsaru módon? ), nem lövöldözhetek utánna senkinek mint a filmekben , nem verhetek agyon mindenkit telefonkönyvvel mint a filmekben , mindenkivel csak szépen seggetkinyalva beszélhetek és persze mindenki akit intézkedés alá vonok eltűri csendben fegyelmezetten a rendőri intézkedést ahogy kell, legyen az "jogszerű vagy jogszerűtlen" (mert ugye a törvényben ez van leírva) utánna lehet panaszkodni.
De most komolyan, a közrendvédelem érdeke megkívánja, senkit hátrány ezért nem ér, nem értem miért kell ellene ágálni. Általában csak az nyavajog érte akinek vaj van a fején.
Én kevés italt fogyasztok, de rögtön érzem a "változást"
magamon. Nem tudnák biztonságosan közlekedni.