Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karmi!

A múltkor már kitárgyaltuk ezt a lépcső előtt üldögélős képet, de megint csak ez van nálam...

Szóval a jobb felső sarokban van egy gomb: "register" néven.
rányomsz és meg kell adnod a nevet, a kívánt album nevet és jelszót kell választanod.
(lehetőleg kétszer egymás után ugyan azt )
Ha elküldted az adatokat a "login" gombal be tudsz lépni.
ezután az "add items" felirattal tudsz képeket felpakolni (yamahák kíméljenek)
A feltöltésnél a "caption" dobozba írt szöveg fog a kép alatt megjelenni!

A többi funkciót még én is sutyiban próbálgatom, csak sokan vannak körülöttem...
Megvalami, a menuben baloldalt a kepeknel lehet add comment nel lehet megjegyzest irni a kepekhez
Karmi:

1. lepes:
Jobb oldalon Register
(eretelemszeruen kitoltendo
2. lepes
ha megjott hogy jova lett hagyva a regisztracio akkor belepsz a felhasznaloneveddel es jelszavaddal
3. lepes
jobb oldalt a menuben
Add Album -- uj album
Add Item -- uj kep feltoltese

uj albumnal megadod a konyvtarnevet (name) [ tokmind1 mi], utana hogy mi legyen a lathato neve (title) utana rovid osszefoglalo hogy mivan benne (summary) a descriptionnal hosszabban lehet ertekezni rola

ezekutan add itemmel fel tudsz tolteni kepet :)
Tgyene!

Légy szíves meséld el, a hozzám hasonló PC-t használó, de hozzá nem értő számára, hogy mikor milyen gombot nyomtál, mire klikkeltél, minek következtében regisztráltad magad, és képeket is tettél fel.
Mert mégiscsak felháborító, hogy én olvastam először Rolli "készrejelentését" mégis a te Igen Bájos Feleséged , Szép Lépcsőd , és kevésbé szép Tenmagad képe előbb került fel az oldalra, mint az én nagyon karcsú, kedves szép...stb (sokáig folytathatnám) alakom, és a még nálam is szebb, jobb motorom (YAMAHA!) képe itt poshad a saját gépemen
Amugy lehet al-albumokat is csinalni, szal a Tagok -- Tgyene ala csinalhatsz album1 album2 neven albumokat es akkor nem kell omleszteni :)
hehe!
Működ!!!
Kiírta, hogy "add photo"!!!
Hali!

Először is GRAT!!!

Regisztráltam, úgyhogy hagyd jóvá léccci. (vagy ne... )
Van már pár májer képem, úgyhogy majd feldobálom, ha lesz 1 kis időm.

tgyene
Nnna tehat

Lehetosegek:

Minden regisztralt felhasznalonak van 1 sajat albuma ami letrejon automatikusan, ebben korlatlan szamu al-album lehet.
Ezenkivul letre lehet hozni egy egy esemenyhez is albumokat, pl turak, ering, mittudomen, amihez kulon kulon lehet jogosultsagokat rendelni.
A kepeket lehet ertekelni, valamint velemenytfuzni hozzajuk.
A rendszer jelenleg tesztuzemben megy, szal a hibakert elnezest...
Feltolteni lehet webbongeszobol, tobbfelekeppen is, egyszerre kb 30 kepet, a feltoltott kepeket lehet szerkeszteni, vilagositani, stb.

Az eddigi kepeket juttassatok el vhogy hozzam (ha kell adok ftp elerest, v cdn v vhogy) vagy mondjatok meg hogy milyen albumot csinaljak, es kinek adjak ra feltoltesi jogot hogy feltolthessen...

dolgozok a cucc magyaritasan es akkor remelem egyszerubben kezelhetovevalik...
uuuu elfelejtettem letorolni a testoldalt :) pill 2 perc es nezd meg akkor :)
Nekem még kicsit kínai, de lesz ez még így se...
Kesz:)
Egyenlore angol nyelvu de eleg komoly tudassal bir...
az url (szinten egyenlore) stiletto.hashmark.hu/gallery2 (amig beregisztralom a mumajer.eu-t)
Hasznalat modja: registrationnal lehet regisztralni, ez kuld nekem egy email, en jovahagyom (vagynem ) es utana hasznalhato, albumok, kommentezes, stb (meg ensem ismerem nagyon, de megprobalok segiteni ha tudok szal kerdesek johetnek a forumon v a roland.andics@ids-scheer.com cimre)
Szia!

Feltennél, valami elérhetőséget megkönnyítő linket

Addig is, köszi az eddigi munkádért!
No, par perc es elindul a keptar :)
Egyenlore durvan 20giga hellyel, deha megtoltjuk akkor tolok bele meg 120 gigat:)
Nem láttam rajta semmi tükröződő felületet!
Sőt, nem is láttam egyátalán, csak egy
koppanást halottam + egy kisebb tollfelhőt láttam
Sárga fényvisszaverő mellény volt rajta?

Mert ha nem, akkor ő volt a hibás
Újra itt!
Gyönyörű lett a moci és alig várja,
hogy össze-vissza szúnyogozzam megint
Képzeljétek,a múlt héten elütöttem egy verebet
mint kiderült! Honda-Csuri 1-0. Hiába na, mégis
csak a nagyobb szárnyas nyert.
Én az hittem, hogy csak elsodortam, de nem.
Majdnem kifúrta a hűtömet (elhajtogatta a
hűtő lamelláit egy diónyi felületen) Most szedegettem
le a toll maradványait meg az apróságait
Aznap amikor elütöttem, túl gyorsan néztem körbe
a mocit és nem vettem észre a kormány alatti
maradványokat.
Ezuton kérek elnézés az okozott kárért
minden természetvédő, állat és madárbaráttól.
Koszonom:) Mindjart hivom is :)
RoLiii!

Pesten nem tudok, de Dabason nekem a csizmámba kicserélték a cippzárt.
Ha érdekel: 29/362-722; 70/ 2 118-474
Pesten foglalkozik vki motoros bordzsekiben valo cippzarcserevel?
Vagy csak Colop? (de O meg nem pesti ugye?)
Jó Reggelt!

Tegnap túlestem -nem, nem azon szerencsére- a 10.000-es szervizen.
Kozmaxék lecserélték a fáradt olajat a motorba, a gumiba még nem kellett levegőt cserélni, mert az még csak két hetes -igen, nálunk is meleg van- amit kellett átnéztek meghúztak, történt egy kis optikai tuning is: Kozmax szépen lefújta a kormányvégsúlyt, amit a múlt héten súlycsökkentési célzattal végighúztam az E-ring aszfaltján Kár, hogy a motor ott volt a másik végén
Aztán rájöttünk, a Fazer "racing" módozatának kapcsolóját, hova rejtették a japók:
a középsztender gumi ütközőjét könnyen ki lehet venni, ezáltal a rugó fentebb húzza, döntésnél később ér le mint alap állapotában. Később egyszerűen vissza lehet dugni.

Egyébként, az utóbbi időben nem tudtam úgy a YW-be menni, hogy a hivatalból ott levőkön kívül, ne lebzselt volna ott "külsős" Műmájer is.
Már én se tudok, úgy elmenni arra, hogy a motor automatikusan be ne fordulna az udvarukba

Jó az a hely
Jó Reggelt!

Tegnap túlestem -nem, nem azon szerencsére- a 10.000-es szervizen.
Kozmaxék lecserélték a fáradt olajat a motorba, a gumiba még nem kellett levegőt cserélni, mert az még csak két hetes -igen, nálunk is meleg van- amit kellett átnéztek meghúztak, történt egy kis optikai tuning is: Kozmax szépen lefújta a kormányvégsúlyt, amit a múlt héten súlycsökkentési célzattal végighúztam az E-ring aszfaltján Kár, hogy a motor ott volt a másik végén
Aztán rájöttünk, a Fazer "racing" módozatának kapcsolóját, hova rejtették a japók:
a középsztender gumi ütközőjét könnyen ki lehet venni, ezáltal a rugó fentebb húzza, döntésnél később ér le mint alap állapotában. Később egyszerűen vissza lehet dugni.

Egyébként, az utóbbi időben nem tudtam úgy a YW-be menni, hogy a hivatalból ott levőkön kívül, ne lebzselt volna ott "külsős" Műmájer is.
Már én se tudok, úgy elmenni arra, hogy a motor automatikusan be ne fordulna az udvarukba

Jó az a hely
reggelt!
a napfelkeltét nem látom olyan sűrűn , mint a nyugtát:)
mikor jöttök balcsira?
lassan unatkozom:)
kikészít ez a lustálkodás.
ja tegnap hogy lehűtsük magunkat, elmentünk lóczy barlangba. 11 fok volt:) de milyen rossz volt kijönni.
na megyek élelem beszerző útra.
Tisztesseges koldus ilyenkor mar a hetedik falut jarja...
Amugy reggelt
Jó reggelt

látom már korán reggel felpörögtetek