Azért nem jó a gurulás neked, mert nyaralni mész.
Nekem is azért nem jó...
Ebből következtettem arra, hogy együtt megyünk. Vagy nem?
Ne törd a fejed, csak egy gyenge poén volt.
KOZMAX!
betelt a postafiókod!!!!!
Nem tudtam emilt küldeni!
En meg melyfagyasztva vagyok, most jottem ki a gepterembol, de ezt most igy annyira nemvagom...
Nyilvan a csokkent ertelmi kepessegeimnek koszonhetoo...
Mit szólnátok, ha aug. 4-5-én megcsinálnánk a plezniaki (plezinaki, pezinaki...stb. szóval a Pozsony feletti) szerpentin bevizsgálását , egybekötve kies otthonomban valami garden partyval - egyelőre ötlet szintjén
itt a fórumba. Bocs, hogy zavarlak, de lenne egy problémám és téged ajánlottak. Kb egy hónapja vettem egy Honda NS1-est és azóta szivok vele. Egyetlen hatalmas gondom van a motorral. Megyek vele kb 65-70 között 6.-ban és egyszercsak elkezd intenzíven lassulni. Ezt elég sokszor csinálja és eddig minden gyertyának elégett a közepe. most egy alacsonyabb hőértékű gyertya van benne és most is belassul. de most nem ég el a gyertya közepe(eddig). Első alkalommal kilyukadt a dugattyú közepe amikor elégett a gyertya. Tudsz segíteni? Van valami elérhetőséged?
tomatodélután többször probáltalak elérni telefonon, de gondolom letiltottál mindent a nyugalmad érdekében, amit meg is értek
a hétvégén Lecsoék mennek, én nem
Nekem is azért nem jó...
Ebből következtettem arra, hogy együtt megyünk. Vagy nem?
Ne törd a fejed, csak egy gyenge poén volt.
KOZMAX!
betelt a postafiókod!!!!!
Nem tudtam emilt küldeni!
Nyilvan a csokkent ertelmi kepessegeimnek koszonhetoo...
Azt hittem setoppal megyek...
Na mind1 legalább el tud menni aressel éjszakai fürdőzni.
Úgy látom nagyon szervezik a dolgot...
Amúgy komolyra fordítva szakadt az eső nálunk, és nem vállaltam volna be a motorozást.
De bepótolhatjuk, ha gondoljátok.
Vigyázzatok magatokra!!!!!!!
Majd gondolok rátok a Bícsen...
Mi ha tudunk ott leszünk.
Nem gond ha a család is jön? persze csak 4.-e estére:-)
Mit szólnátok, ha aug. 4-5-én megcsinálnánk a plezniaki (plezinaki, pezinaki...stb. szóval a Pozsony feletti) szerpentin bevizsgálását , egybekötve kies otthonomban valami garden partyval - egyelőre ötlet szintjén
061-3581480 101mellék munkaidöben
SAJNÁLOM!!
nekik (Lecso) sok sikert!
holnap hívlak, mert most már késő van.
tomatodélután többször probáltalak elérni telefonon, de gondolom letiltottál mindent a nyugalmad érdekében, amit meg is értek
a hétvégén Lecsoék mennek, én nem