én úgy tudom, hogy csak indokolt esetben (szabálysértés stb) rögzítheti az adataimat rendőr, egyébként csak megnézheti és ellenőrizheti. Asszem olvastam is a minap egy cikket erről.
Ilyenkor ha elkérik a Te nevedet és adataidat, akkor az gáz? Csak, hogy tudjam ki igazoltatott, ha esetleg kérdezik?
Reggelt mindenkinek!
Tehát ha 3-as golfal látok rendőrt akkor nyugodt lehetek.
A gépparkom második tagja Opel Vectra 2000 16V = 150Le.
A motorom is hasonló Le-vel bír. Lehet, hogy megalomániás vagyok
Viszont ami lehangol:
-az autóm csak 93"-as (150 Le ami egy 2000-es turbó nélkül motortól nem volt rossz teljesítmény akkoriban)
-jövöre fizethetek gépjárműadót a két ménes után mint a güzü
Azért írják fel az adataidat hivatalosan, mert a közrend és a közbiztonság érdeke megkívánja ....
Ez alatt azt kell érteni, hogy felírok mindenkit akivel intézkedem. Ha jön egy infó, hogy xy vagy xxx autót keresnek és az rajta van a listámon akkor tudom mondani, hogy igen itt vol és ez meg az volt nála vagy az autójában. Esetleg a nyomozók eltudnak így indulni egy nyomon.....
Remélem nem voltam túl bonyolult........., de egyébként a szolgálat végén a parancsnokok megnézik mennyi ember van felírva, bírságolva vagy feljelentve és ebből levonják a következtetést mennyit dolgoztál. Bár "statisztika szemlélet" a rendőrségen nem létezik
Persze olyan is van csak ritkán kapjuk meg....ma pl. a jó öreg III VW Golfal voltunk, max. sebesség 120 km/h...... nem egy üldöző autó....multkor is a menekülő 2000 ccm-es Vectrát úgy bírtuk utólérni, hogy zsákuccdába futott.....
Te jól eltűntél a múltkor! (pénteken)
Nem hívtál vissza!
Megrémültél, hogy két csajjal kellett volna motoroznod?
Hát ilyen ilyesztőek vagyunk?
Összekevertem!
Az előbb Szendvics unokatestvérét dobtam fel.
De most megtaláltam az igazi szelleméről készült kópiát...
AREEEEES!!!!!!!!!
Megtaláltam a szendvicsed a NET-en!!!!
Ilyenkor ha elkérik a Te nevedet és adataidat, akkor az gáz? Csak, hogy tudjam ki igazoltatott, ha esetleg kérdezik?
Rolli
gratula , sikerült regisztrálnom magam.
na lépünk valami új csúzdaparkba:)
sziasztok.......szép napot nektek;-)
Tehát ha 3-as golfal látok rendőrt akkor nyugodt lehetek.
A gépparkom második tagja Opel Vectra 2000 16V = 150Le.
A motorom is hasonló Le-vel bír. Lehet, hogy megalomániás vagyok
Viszont ami lehangol:
-az autóm csak 93"-as (150 Le ami egy 2000-es turbó nélkül motortól nem volt rossz teljesítmény akkoriban)
-jövöre fizethetek gépjárműadót a két ménes után mint a güzü
Azért írják fel az adataidat hivatalosan, mert a közrend és a közbiztonság érdeke megkívánja ....
Ez alatt azt kell érteni, hogy felírok mindenkit akivel intézkedem. Ha jön egy infó, hogy xy vagy xxx autót keresnek és az rajta van a listámon akkor tudom mondani, hogy igen itt vol és ez meg az volt nála vagy az autójában. Esetleg a nyomozók eltudnak így indulni egy nyomon.....
Remélem nem voltam túl bonyolult........., de egyébként a szolgálat végén a parancsnokok megnézik mennyi ember van felírva, bírságolva vagy feljelentve és ebből levonják a következtetést mennyit dolgoztál. Bár "statisztika szemlélet" a rendőrségen nem létezik
Persze olyan is van csak ritkán kapjuk meg....ma pl. a jó öreg III VW Golfal voltunk, max. sebesség 120 km/h...... nem egy üldöző autó....multkor is a menekülő 2000 ccm-es Vectrát úgy bírtuk utólérni, hogy zsákuccdába futott.....
Nyár van, igen. Legalább nem fázok meló közben .
Mi kell még??? Soroljam?
Száraz a tankom nekem is...