Nekem jó utat és érezzem magunkat jól.......stb.
Nektek meg jó munkát kívánunk .....A motorokon óvatosan
Majd úgyis benézek ide............FIGYELLEK TITEKET
Jó volt ez a három nap! A pénteki Zamárdi után tegnap meglátogattam haveromat Tapolcán, ma meg megint Zamárdi a családdal, de mivel én nem fértem volna már be az autóba, meg egyébként is, mocival mentem! Barna vagyok, mint egy Brazil szappanopera főhőse (mondjuk egy Álehádró)
tgyene - kösz az aggódást, nem én voltam a szerencsétlen motoros, én kocsival mentem le, mert többen voltunk. viszont így elindultunk f8kor, és f12-re értünk boglárra, annyira durva dugók voltak a 7esen meg az m7-esen. ja, és átúsztam a pocsolyát. semmiség volt . alig tudok járni
Kawa-Hondabééb ma talált egy jobb parkolót a motorjának...
Simán ki tudok innét állni, és beállni is könnyebb, mint ahol eddig voltam... Többet nem fogok eldölni ez tuti
Én sem vagyok egy rossi,de még ne írjátok le a V2-őt !!!
Azért a múltkor az Euro-Ringen be-be szúrtam az 1000RR Hondának,meg a gikszereknek!
Lehet hogy nem ők voltak a legnagyobb pályamenők,viszont az Euro-Ring inkább technikás mint gyors pálya ott nem jön annyira ki a lovak közti erőfölény!
Nekünk ez még jól jöhet!
Azért még mindig csipázom kawabéb-et,de lassan nevet kell változtatnia hondabéb-re!!!
Jónagyot!!
Sajnos a hetek alatt elkopot a pénzünk ezért "csak" Füredre megyünk egy hétre. Most nem jön össze a Horváth kiruccanás
Hondababy Te meg gyűjtsd a km-ket hogy sok tapasztalatot szerezz. Augusztus 2.-án E-ring. A szokot időbe 18 óra és 20 között
Na léptem shoppingolni mert holnap utazunk.
Este még leszek
LUM!!!
Tegnap egy átkúszásra igyekvő motorost elnyomtak lefelé. Ugyan "személyi sérülés nem történt", de remélem nem te voltál!!!!
Hívtalak a hírek után de ki voltál kapcs. Jól vagyol??
TOM!!!
Ezek szerint neked megkezdődött a 2 hét szabid?
Egyeztetnünk kéne, hogy jöttök-e egy közös 7végére alsó szomszédainkhoz 5-ike körül!!!
KAWAHONDASIMOBÉB!!!!
Ne csodálkozz, hogy egyedül töltöd a szombatjaidat, ha segítség kell a "felállításhoz..." (bocs)
Nekem jó utat és érezzem magunkat jól.......stb.
Nektek meg jó munkát kívánunk .....A motorokon óvatosan
Majd úgyis benézek ide............FIGYELLEK TITEKET
Sziasztok