Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Nekem jó utat és érezzem magunkat jól.......stb.
Nektek meg jó munkát kívánunk .....A motorokon óvatosan
Majd úgyis benézek ide............FIGYELLEK TITEKET

Sziasztok
reggelt, kartársak!
Reggelt
Sziasztok! Hazajöttem!

Jó volt ez a három nap! A pénteki Zamárdi után tegnap meglátogattam haveromat Tapolcán, ma meg megint Zamárdi a családdal, de mivel én nem fértem volna már be az autóba, meg egyébként is, mocival mentem! Barna vagyok, mint egy Brazil szappanopera főhőse (mondjuk egy Álehádró)

Na csocsi!
ezek szerint még nem mentél el szabira jol pihend magad ki aztán
na léptem alukálni..........megyek szabira...sziasztok
estét mindenkinek!

ha Te voltál szürke SV1000-el azt inkább nem beszurásnak nevezném, ha nem veszélyeztetésnek
megvan az előnye a kacsalábnak. így két tempóból letudtam a távot
azokkal a lábakkal nem lehetett könnyű
Szeva Rolli.....
jónapoooooot!

tgyene - kösz az aggódást, nem én voltam a szerencsétlen motoros, én kocsival mentem le, mert többen voltunk. viszont így elindultunk f8kor, és f12-re értünk boglárra, annyira durva dugók voltak a 7esen meg az m7-esen. ja, és átúsztam a pocsolyát. semmiség volt . alig tudok járni

tom - itt vagyok
Kicsit vagyok
Van itt valaki???
kopogd le
bocs
Kawa-Hondabééb ma talált egy jobb parkolót a motorjának...
Simán ki tudok innét állni, és beállni is könnyebb, mint ahol eddig voltam... Többet nem fogok eldölni ez tuti
Reggelt!
Remélem tegnap senki nem ázott el.
Nálunk még jég is esett
Most meg Hatvan és Bp. felől dörög az ég és borul megint!

Bocs Kawabéb ez már rajtad ragad.
Szasztok!

Én sem vagyok egy rossi,de még ne írjátok le a V2-őt !!!

Azért a múltkor az Euro-Ringen be-be szúrtam az 1000RR Hondának,meg a gikszereknek!

Lehet hogy nem ők voltak a legnagyobb pályamenők,viszont az Euro-Ring inkább technikás mint gyors pálya ott nem jön annyira ki a lovak közti erőfölény!

Nekünk ez még jól jöhet!

Azért még mindig csipázom kawabéb-et,de lassan nevet kell változtatnia hondabéb-re!!!

A Tasla
Jónagyot!!
Sajnos a hetek alatt elkopot a pénzünk ezért "csak" Füredre megyünk egy hétre. Most nem jön össze a Horváth kiruccanás
Hondababy Te meg gyűjtsd a km-ket hogy sok tapasztalatot szerezz.
Augusztus 2.-án E-ring. A szokot időbe 18 óra és 20 között
Na léptem shoppingolni mert holnap utazunk.
Este még leszek
Tgyene: miféle összeesküvés eléletet dolgoztál ki...
Jó reggelt mindenkinek!

Kivel mi újság???

LUM!!!
Tegnap egy átkúszásra igyekvő motorost elnyomtak lefelé. Ugyan "személyi sérülés nem történt", de remélem nem te voltál!!!!
Hívtalak a hírek után de ki voltál kapcs. Jól vagyol??

TOM!!!
Ezek szerint neked megkezdődött a 2 hét szabid?
Egyeztetnünk kéne, hogy jöttök-e egy közös 7végére alsó szomszédainkhoz 5-ike körül!!!

KAWAHONDASIMOBÉB!!!!
Ne csodálkozz, hogy egyedül töltöd a szombatjaidat, ha segítség kell a "felállításhoz..."
(bocs)
nálam mindeki gyorsabb lesz
Kozmax verhetetlen Övé a leggyorsabb kör...mindig Viszont a többiek is gyorsak ám
akkó gondolom pályacsúcsot futott mindeki akinek mérted
Én már voltam... időt mérni
Szerdánként itt szokott lenni a klubtalink... habár az utsó 2 talira nem tudtam menni