Igazából viccnek szántam a holnapi indulást, de hosszas (kb 5 mp-es) rábeszélés után talán bele lehetett volna rángatni egy ilyen kalandba
Kár, hogy a felvidéki túrák kaporszakálú szervezője sérüléssel és egyéb problémákkal küszködik.
Remélem nem sértődik meg az illető, én nála is öregebb vagyok, csak tapasztalatból van övénél "hangyányival" kevesebb.
Ma a lányom dumált rá, hogy vigyem be Pestre, aztán Dabasra ugrottam le kabát ügyben.
Láss csodát: amit a nagy faluban (bocs Bp-iek) nem tudtam beszerezni, vidéken csak szín és típus kérdése az egész.
Lehet, hogy erre eleve nagyobb darab emberek élnek
Utánna meg ki kellett a kabátot próbálni, így ma már ~175 km-nél tartok.
Olyan dög meleg van, hogy csak addig elviselhető még motoron is, amíg halad.
Megállni nem lehet, mert az=hőguta.
Én is léptem aludni!
Holnap nem motorozok
Viszont irány a Zsóri fürdő!
Na most lehet irígykedni
Égnek majd a kalóriák a hidegvizes medencében a nagy kánikulában
Jócccakát!
Holnap de. valaki egy rövid gurulást??????csak 1-2ig érek rá.
Kár, hogy a felvidéki túrák kaporszakálú szervezője sérüléssel és egyéb problémákkal küszködik.
Remélem nem sértődik meg az illető, én nála is öregebb vagyok, csak tapasztalatból van övénél "hangyányival" kevesebb.
Ma a lányom dumált rá, hogy vigyem be Pestre, aztán Dabasra ugrottam le kabát ügyben.
Láss csodát: amit a nagy faluban (bocs Bp-iek) nem tudtam beszerezni, vidéken csak szín és típus kérdése az egész.
Lehet, hogy erre eleve nagyobb darab emberek élnek
Utánna meg ki kellett a kabátot próbálni, így ma már ~175 km-nél tartok.
Olyan dög meleg van, hogy csak addig elviselhető még motoron is, amíg halad.
Megállni nem lehet, mert az=hőguta.
megyünk még sokat idén nyáron, végülis csak a szezon felénél járunk. de kellene télleg vmi szervezett szlovákia-túra.
egyébként meg mi ez a kuss? he? mindenki motorozik,, csak én ülök a gép előtt???
Nekem aug 18-28 közt nem igazán jó, úgyhogy több programot is kell csinálni, hogy valahova mindenki odaérjen.
Még szerencse, hogy rengeteg okmányunk van...
Viszont augusztusba mehetnénk túrázni 1-2 -t.
pari voltál tegnap balcsin végül?
Sajnos nem. YW után már haza jöttünk. Mi is éhesek voltunk
De folytatom a kutatást. Gondolkodom még a Luis-on is.
Kaptál dzsekit???
Holnap nem motorozok
Viszont irány a Zsóri fürdő!
Na most lehet irígykedni
Égnek majd a kalóriák a hidegvizes medencében a nagy kánikulában
Jócccakát!
Jóccccakát