Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este??? jöttök??? .....
kell aki mérje az időt
lehet hogy felefelé mész ??
Ez valahonnan ismeros...
Szia Kozmax.Bocs, hogy zavarlak, de lenne egy problémám és téged ajánlottak. Pár napja vettem egy Honda NS1-est és azóta szivok vele. Egyetlen hatalmas gondom van a motorral. Megyek vele kb 65-70 között 6.-ban és egyszercsak elkezd intenzíven lassulni. Először nem tudtam mi a baj, de ma már negyedszerre történt meg, hogy elég a gyertya közepe, pedig mindig katalógusokból nézzük ki, hogy melyik való bele. Ha tudsz légyszi segíts nekem, köszi, Hedó
Hali mindenkinek!

Esti klubtali ok!

Druszám!!!!
A négykézlábas felavatás megtörtént...
Az alapozót és az első színt már felvittük rá. (négykézláb)
Leginkább a sánta pók technikához tudnám hasonlítani a festő-mázoló tehetségünket.
Szóval: csüt vagy pénteken rá kerül a 2. szín és a hétvégén nekiállunk rádobálni a lépcsőlapokat is.
Utána szabad a vásár.
A táblát viszont ki fogom rakni, hogy "mindenki csak saját felelősségére..."
Majoros +
Ja és az egész versenytaktikát egy laptop és megfelelő program segítségével alakítottuk ki, majd követtük nyomon.
Lecsó!
Küld el nekem légyszi a Hegyi jani és az Ölbei Laci mail címét. Kezd összeállni a taktikai grafikon mindenki számára olvasható végleges verziója. Amenyiben az idei capatvezetőnk és a fejlesztő hozzájárul, közkincsé tenném itt.

Üdv.
Köszi.
Ma sem fogunk fázni

amugy jó reggelt
Jó Reggelt!

Tehát a "köménymag" mai Euroringes csapatához ki csatlakozik a felmentetteken túl?
Sajna nem...
Ennek semmi koze az imazshoz...minden szeriaban vannak fekete(sotetzold)baranyok...
Par dolog erdekesen lett rajta megoldva, ezeket szep fokozatosan kijavitva konvergalni fog a tokeleteshez a gep.
Ennek oromere most lemegyek a parkoloba es akkutcserelek meg toltest/zarlatot merek
Majjovok
No, ha senki nem reagál: Jó éjszakát!
Motochris!

Holnap Euroring?
Hámmostolvasom, te tényleg voltál! Akkor egymás mellett mentünk el... azaz... elhúztatok az egyik egyenesben mellettem. Merthogy én most a munkatársammal, a kisHondával voltam (az is Honda, az is kék... ) csak úgy, gurulni egyet. Épp az volt a cél, hogy fogyasztást mérjek... remélem 3 lter alatt jön ki..
Na szép. Először csak azt vettem észre, hogy "mámegintFézer", aztán a pink, azaz piros bukót, meg hogy pont úgy nem tudja bevenni a kanyart, mint te...
Szóval poén.
Ittunk egy kólát mi is a fiammal az Üvegtigris.

Jó ötlet volt Lum!

Kár, hogy nem találkoztunk. Majd holnap.
Az nem utas volt hanem egy rózsaszín kanapé a hátsó ülésre gumipókozva
Te lum!

Voltál te ma este 7-8 körül Dobogókő felé?
Mert láttam egy népmotort, azaz bocsi, Fézert, egy rózsaszín, ööö bocsi piros bukós gyerekkel plusz egy utassal....
Kozmax!

A gyertya meglett köszi, ez volt a lényeg! Levegőszűrő nem volt épp, de annyi baj legyen. Jó éjt mindenkinek, csak egy pár percre néztem be én is.

Kozmax jobbulást......

Sziasztok!
jojcakát, lassan én is húzok. intézem a holnapot, bár elég sűrű lesz.

kozmax - hogy vagy egyébként? tudsz mozogni?
én is tényleg lépek, jo éccakát
na Jóccccakát most már.....sziasztok
midkettő!!!!

Holnap számitunk rád Lum.....Ha más nem hát méred az időt
taki árpi
jövőre kiköltözök oda, az tuti, és viszek egy szúnyoghálós baldachinos ágyat is.

tomato - még mindig iszol, vagy akkor piáltál annyit, h nem emléxel egyáltalán a nevekre???
De téged eltaláltalak