Szia Kozmax.Bocs, hogy zavarlak, de lenne egy problémám és téged ajánlottak. Pár napja vettem egy Honda NS1-est és azóta szivok vele. Egyetlen hatalmas gondom van a motorral. Megyek vele kb 65-70 között 6.-ban és egyszercsak elkezd intenzíven lassulni. Először nem tudtam mi a baj, de ma már negyedszerre történt meg, hogy elég a gyertya közepe, pedig mindig katalógusokból nézzük ki, hogy melyik való bele. Ha tudsz légyszi segíts nekem, köszi, Hedó
Druszám!!!!
A négykézlábas felavatás megtörtént...
Az alapozót és az első színt már felvittük rá. (négykézláb)
Leginkább a sánta pók technikához tudnám hasonlítani a festő-mázoló tehetségünket.
Szóval: csüt vagy pénteken rá kerül a 2. szín és a hétvégén nekiállunk rádobálni a lépcsőlapokat is.
Utána szabad a vásár.
A táblát viszont ki fogom rakni, hogy "mindenki csak saját felelősségére..."
Lecsó!
Küld el nekem légyszi a Hegyi jani és az Ölbei Laci mail címét. Kezd összeállni a taktikai grafikon mindenki számára olvasható végleges verziója. Amenyiben az idei capatvezetőnk és a fejlesztő hozzájárul, közkincsé tenném itt.
Ennek semmi koze az imazshoz...minden szeriaban vannak fekete(sotetzold)baranyok...
Par dolog erdekesen lett rajta megoldva, ezeket szep fokozatosan kijavitva konvergalni fog a tokeleteshez a gep.
Ennek oromere most lemegyek a parkoloba es akkutcserelek meg toltest/zarlatot merek
Majjovok
Hámmostolvasom, te tényleg voltál! Akkor egymás mellett mentünk el... azaz... elhúztatok az egyik egyenesben mellettem. Merthogy én most a munkatársammal, a kisHondával voltam (az is Honda, az is kék... ) csak úgy, gurulni egyet. Épp az volt a cél, hogy fogyasztást mérjek... remélem 3 lter alatt jön ki..
Na szép. Először csak azt vettem észre, hogy "mámegintFézer", aztán a pink, azaz piros bukót, meg hogy pont úgy nem tudja bevenni a kanyart, mint te...
Szóval poén.
Voltál te ma este 7-8 körül Dobogókő felé?
Mert láttam egy népmotort, azaz bocsi, Fézert, egy rózsaszín, ööö bocsi piros bukós gyerekkel plusz egy utassal....
kell aki mérje az időt