Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jól látható helyre ki lehet ragasztani a telefont.csak hamarabb észreveszik mit a matricát
Üdv!

Szted kell fizetni???
Persze, hogy kell! Manapság miért nem kérnek pénzt?!??
A kiragasztással fölös bajlódni.
Ha SMS-ben veszed, akkor sem kapsz matricát...
Szevasztok motorosok!Én most lépek be a speedmotorozás világába eddig krosszoztam és az lenne a kérdésem, hogyha kimegyek autopályára akkor kell e vennem matricát? Mennyire ugranak rá és figyelik ? És ha kell venni akkor hova ragasztjátok mondjuk 1 naked bikenál? Ha nincs a rendszámom láthatatlanra összehajtogatva az ülés alá akkor hiába megyek 2 kiló felett akkoris rögzítik és megbaxnak nemigaz? Szóval mit javasoltok ez ügybe?
Kösz!

Tényleg jól megúsztam.
jó reggelt mindenkinek !
jó vót tegnap csak karmi adta elő a motoroskaszkadőr magánszámát.. de hálistennek semmi vész néhány luk a nadrágon és egy bunkógomba csere..
jónapot!

üdv a ringezőknek. karmi, örülök, h csak ennyi volt
Tgyene!

Tegnap elfelejtettem mondani, hogy az én példám nem a követendő, hanem az elriasztó példa volt.
Ne tessék követni!!!

Jó, hogy megúsztátok. Setoppnak helyettem is lehelj a bokájára egy -ot.

Köszi a képeket!
Jó reggelt mindenkinek!

Mi is épségben.
Igaz tegnap egy megmagyarázhatatlan Földön túli erő !MEGEMELTE! a motor hátulját az egyik kanyarban, de meg tudtam fogni.
Valami lehetett az úton, csak azt nem tudom, hogy mi a szösz...
A setopp lábtartóját fel is hajtotta így egy kicsit meghúzódott a bokája, de reggelre kiheverte...

Visszanéztünk, de nem láttunk semmit!!!!!

Tegnapról néhány kép:
Jó reggelt!

A többiek is hazaértek szerencsésen tegnap este?
Jó reggelt
Na jó estét!!
Én is hazaértem épségbe és a zuhanyon is túl vagyok.
Nagyon sirály volt a ma esti gurulás!!!
Jól szerepeltek az új gumik is.
Örülök hogy lejött a Kozmax és ellátott minket tanácsokkal. Lecsóék is ott voltak és bemutatták a többieknek a "nyrő gépet" P10-t
Réz Tibi
Ha olvasod akkor kérlek a képekből adj be a Kozmaxékhoz majd. Előre is köszi
Karmi
ezt szerencsésen megúsztad a lényeg hogy neked nem lett bajod
Jó estét!

Sajnos az E-ringen elvesztettem a szüzességem.
Az egyik szűk jobbos kanyarban leért a középsztenderem (már nem először) és csussz!
A motor hála a bukógombának nagyon jól megúszta. A gomba rendesen lecsiszolódott (de hát ez a dolga) azon kívül csak a kormányvégsúly, a jobbos kapaszkodó egy körömnyi helyen, és a hátsó lábtartó karcolódott meg egy kicsit. A létfontosságú, és drága szervei sértetlenek maradtak a mocinak.

A cordura nadrág viszont elég gyatrán szerepelt. Bár aprotektorok megvédtek a komolyabb ütésektől, viszont csúszás közben kiszakadt, kikopott több helyen, aminek itthon már látom, szenvedem a nyomait. Nem veszélyes, de szerintem ennyit ki kellene bírnia a ruhának.

Viszont nagyon kellemes meglepetésként ott volt velünk Kozmax is.
A ronda esése után már motorra ült
Ott volt a pályán a híres Pannónia is, a Lecsó család kíséretében, és mentek is vele a ringen.
De akkor már zabál, nemde? Nekem Piaggio Typhoon-om volt, az megevett akár 6-ot is
Na halihó hazaértem és már túl vagyok a medencén is

Nagyoooooon jó volt a mai E-ring kezdem érezni a dolgot
Jó jó csak nem tudtam kihagyni A Stalkerem is simán megy 90-el
Nana! Ezzel a kis "erőgéppel" simán lehet 90-es utazó tempót tartani. Valami egész perverz okból kifolyólag kicsit kezdem megszeretni. Pl. amikor a benzinkútnál kattan a cucc, és 800 ft-nál több sehogy sem megy bele.
Lehet hogy még gyorsabb is
Ma kiderült az Innova fogyasztása: 2.8 liter százon!
A CBF akkor is többet enne, ha tolnám.
Rendben.
Egyébként, egy fűzfa van előttünk.
Villamossági üzlet mellett.
OK.....bár nem emlékszem hogy melyik a házatok......de telefonálok a rendőrlámpa után
Tomato!

Esetleg gyere be hozzánk! Mehetnénk együtt.

Kb én is akkorra akarok lent lenni.
OKSA
Én már 3/4 6-kor lent leszek.
Indul valaki 3/4 5 és 5 között???.....mert én akkor szeretnék
igen. nem is megyek motorral csak homokórát viszek h be tudjalak skálázni titeket.
amúgy 3/4 6-g között startolnánk el a YW től oszt jön 1 barátom is kisfazerral.
van nálam fényképezőgép is szóval helyzet idő adott. le is telefonáltam mert volt vmi rendezvény ma de annak 2kor vége lett