Szted kell fizetni???
Persze, hogy kell! Manapság miért nem kérnek pénzt?!??
A kiragasztással fölös bajlódni.
Ha SMS-ben veszed, akkor sem kapsz matricát...
Szevasztok motorosok!Én most lépek be a speedmotorozás világába eddig krosszoztam és az lenne a kérdésem, hogyha kimegyek autopályára akkor kell e vennem matricát? Mennyire ugranak rá és figyelik ? És ha kell venni akkor hova ragasztjátok mondjuk 1 naked bikenál? Ha nincs a rendszámom láthatatlanra összehajtogatva az ülés alá akkor hiába megyek 2 kiló felett akkoris rögzítik és megbaxnak nemigaz? Szóval mit javasoltok ez ügybe?
jó reggelt mindenkinek !
jó vót tegnap csak karmi adta elő a motoroskaszkadőr magánszámát.. de hálistennek semmi vész néhány luk a nadrágon és egy bunkógomba csere..
Mi is épségben.
Igaz tegnap egy megmagyarázhatatlan Földön túli erő !MEGEMELTE! a motor hátulját az egyik kanyarban, de meg tudtam fogni.
Valami lehetett az úton, csak azt nem tudom, hogy mi a szösz...
A setopp lábtartóját fel is hajtotta így egy kicsit meghúzódott a bokája, de reggelre kiheverte...
Na jó estét!!
Én is hazaértem épségbe és a zuhanyon is túl vagyok. Nagyon sirály volt a ma esti gurulás!!!
Jól szerepeltek az új gumik is.
Örülök hogy lejött a Kozmax és ellátott minket tanácsokkal. Lecsóék is ott voltak és bemutatták a többieknek a "nyrő gépet" P10-t Réz Tibi
Ha olvasod akkor kérlek a képekből adj be a Kozmaxékhoz majd. Előre is köszi
Sajnos az E-ringen elvesztettem a szüzességem.
Az egyik szűk jobbos kanyarban leért a középsztenderem (már nem először) és csussz!
A motor hála a bukógombának nagyon jól megúszta. A gomba rendesen lecsiszolódott (de hát ez a dolga) azon kívül csak a kormányvégsúly, a jobbos kapaszkodó egy körömnyi helyen, és a hátsó lábtartó karcolódott meg egy kicsit. A létfontosságú, és drága szervei sértetlenek maradtak a mocinak.
A cordura nadrág viszont elég gyatrán szerepelt. Bár aprotektorok megvédtek a komolyabb ütésektől, viszont csúszás közben kiszakadt, kikopott több helyen, aminek itthon már látom, szenvedem a nyomait. Nem veszélyes, de szerintem ennyit ki kellene bírnia a ruhának.
Viszont nagyon kellemes meglepetésként ott volt velünk Kozmax is.
A ronda esése után már motorra ült
Ott volt a pályán a híres Pannónia is, a Lecsó család kíséretében, és mentek is vele a ringen.
Nana! Ezzel a kis "erőgéppel" simán lehet 90-es utazó tempót tartani. Valami egész perverz okból kifolyólag kicsit kezdem megszeretni. Pl. amikor a benzinkútnál kattan a cucc, és 800 ft-nál több sehogy sem megy bele.
igen. nem is megyek motorral csak homokórát viszek h be tudjalak skálázni titeket.
amúgy 3/4 6-g között startolnánk el a YW től oszt jön 1 barátom is kisfazerral.
van nálam fényképezőgép is szóval helyzet idő adott. le is telefonáltam mert volt vmi rendezvény ma de annak 2kor vége lett
Szted kell fizetni???
Persze, hogy kell! Manapság miért nem kérnek pénzt?!??
A kiragasztással fölös bajlódni.
Ha SMS-ben veszed, akkor sem kapsz matricát...
Tényleg jól megúsztam.
jó vót tegnap csak karmi adta elő a motoroskaszkadőr magánszámát.. de hálistennek semmi vész néhány luk a nadrágon és egy bunkógomba csere..
üdv a ringezőknek. karmi, örülök, h csak ennyi volt
Tegnap elfelejtettem mondani, hogy az én példám nem a követendő, hanem az elriasztó példa volt.
Ne tessék követni!!!
Jó, hogy megúsztátok. Setoppnak helyettem is lehelj a bokájára egy -ot.
Köszi a képeket!
Mi is épségben.
Igaz tegnap egy megmagyarázhatatlan Földön túli erő !MEGEMELTE! a motor hátulját az egyik kanyarban, de meg tudtam fogni.
Valami lehetett az úton, csak azt nem tudom, hogy mi a szösz...
A setopp lábtartóját fel is hajtotta így egy kicsit meghúzódott a bokája, de reggelre kiheverte...
Visszanéztünk, de nem láttunk semmit!!!!!
Tegnapról néhány kép:
A többiek is hazaértek szerencsésen tegnap este?
Én is hazaértem épségbe és a zuhanyon is túl vagyok.
Nagyon sirály volt a ma esti gurulás!!!
Jól szerepeltek az új gumik is.
Örülök hogy lejött a Kozmax és ellátott minket tanácsokkal. Lecsóék is ott voltak és bemutatták a többieknek a "nyrő gépet" P10-t
Réz Tibi
Ha olvasod akkor kérlek a képekből adj be a Kozmaxékhoz majd. Előre is köszi
ezt szerencsésen megúsztad a lényeg hogy neked nem lett bajod
Sajnos az E-ringen elvesztettem a szüzességem.
Az egyik szűk jobbos kanyarban leért a középsztenderem (már nem először) és csussz!
A motor hála a bukógombának nagyon jól megúszta. A gomba rendesen lecsiszolódott (de hát ez a dolga) azon kívül csak a kormányvégsúly, a jobbos kapaszkodó egy körömnyi helyen, és a hátsó lábtartó karcolódott meg egy kicsit. A létfontosságú, és drága szervei sértetlenek maradtak a mocinak.
A cordura nadrág viszont elég gyatrán szerepelt. Bár aprotektorok megvédtek a komolyabb ütésektől, viszont csúszás közben kiszakadt, kikopott több helyen, aminek itthon már látom, szenvedem a nyomait. Nem veszélyes, de szerintem ennyit ki kellene bírnia a ruhának.
Viszont nagyon kellemes meglepetésként ott volt velünk Kozmax is.
A ronda esése után már motorra ült
Ott volt a pályán a híres Pannónia is, a Lecsó család kíséretében, és mentek is vele a ringen.
Nagyoooooon jó volt a mai E-ring kezdem érezni a dolgot
A CBF akkor is többet enne, ha tolnám.
Egyébként, egy fűzfa van előttünk.
Villamossági üzlet mellett.
Esetleg gyere be hozzánk! Mehetnénk együtt.
Kb én is akkorra akarok lent lenni.
Én már 3/4 6-kor lent leszek.
Indul valaki 3/4 5 és 5 között???.....mert én akkor szeretnék
amúgy 3/4 6-g között startolnánk el a YW től oszt jön 1 barátom is kisfazerral.
van nálam fényképezőgép is szóval helyzet idő adott. le is telefonáltam mert volt vmi rendezvény ma de annak 2kor vége lett