Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fúj! Tartózkodjunk az erotikus fantáziálásoktól, mert ez OFFtopik.

Majd bátrabb leszel .........idővel....és akkor majd engem alázol meg
minden rendben Kawanyu???....ezek szerint!!
Éljenek a trabantok
Mer" az kétütem, az sokkal jobb, tudod.
Jelentem hazaértem.....
Még egy trabantt is lealázott....
A Rákóczi-n, ja...
bárcsak így lenne....
.......ja és most már a lányok szedik fel a férfiakat...........Haljátok lányok.......
Ez is olyasmi... Gyakorlatilag ugyanaz, csak nem táviratokkal. Ja, és azóta már nem macskakő van mindenhol, meg felépítették a metrót is, de hát, halad a Világ...
Ha már előhoztátok Én meg motoros távirat kézbesítő voltam egy rövid kormányos "csúzli"-val
Túró: éni is "tom, dolgoztam már futárként.

Kozmax: persze, nem divat, hogy adnak bármit is... mondjuk itt kapok hátitatyót legalább .
De nem a CBF-fel megyek , az kicsit megenné az összes bevételemet. Van egy Honda Innova, azzal.
előtte még elmászol értem (mennék én sajáttal,csak apám elvitte a cagivát-ami igazán utcára való,és nincs jogsim se )
saját mocival??????????
dógoztam ilyet is... kemény dió lesz!
Ma 2 körül megyünk szennyezni a testünkkel a Lupa bányató vizét... ki jön még?

Híjjatok ha télleg. 06-70/618-7929.

Egyébként jövő héttől ezen a helyen fogok melózni, és ennek okán fogok csurogni a város remek útjain naphosszat (Szentendrei RULZZ - imádom, fel van újítva ... életemben először érzek valami halvány pozitív, már-már rajongásfélét Demszkijj főpogácsamester Úr felé )...
Egy kis előrejelzés
áttákolta kényelmesebbé a vfr-t.

HRR216K3VXA - műszaki jellemzők: "Smart Drive", variable speed self-propelled, rear bagger/mulcher
Gondolhatod.....mikor "szűken" veszed a kanyart , a válad meg majdnem odaér a traktorhoz.....izgi
nem, hanem mert felpattant a szolgálati járgányára.. csinos
csak nem a tomira gondolsz ?
nem értem miért ? azért mer t úgy volt öltözve mint 1 vájogvető ???
ringen traktorral? naggggggyon lazzzzaaaaaa..
én ritkán megyek autópályán, de akkor veszek matricát, jobb a békesség. kiragasztani nem kell, rendszám alapján azonosítanak sztem akármynnivel, ha látható a rendszám. ellenben hivatalosan meg kelll őrizni a blokkot is, legalábbis amíg használod a vinyettát.

lehet összehajtogatni, mg menekülni, meg egyebek, de ha elcsípnek, akkor jobban megütöd a bokádat, mint amennyit nyersz vele. persze ezt mindenki maga dönti el..

most volt a totalcaron matricás kaland, olvasd el
a tegnapi ringes fotóanyagot ezer kép leadom a YW-ben lemezen..ha köll valakinek