Én vagyok a titkos fegyver, csak végső esetben vetnek be.....engem meg a társam Chuck Norrist
Holnap nappal dolgozom, remélem esik kicsit mert a nappali 37 fok meggyötör rendesen, főlleg hogy 80 km-re vagyunk korlátozva és így sokat kell állóellenőrizni ( szegény állampolgárok )
Jaaaaaaaaaa.
Tényleg nem vagy Zadarban kiküldetésen
Vagy a közutakon, ugyebár minden bevethehető
személyt és eszközt kivezényeltek mert volt egy "fekete" hét.
Van kedvetek pénteken (Júli 28) motoros túrára jönni
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Budapestről lenne az indulás motorring vezénylésével a helyszín még ahol lenne a gyűlekezzés nincs eldöntve de erre várunk jelentkezőket és egy megbeszélt helyszínen lenne a gyülekező.
Azóta Pécsről visszaindulva megvilágosodtam és rájöttem, hogy az oldaltáskákat fordítva kell feltenni . Hazafelé már nem volt vele gond ........200-as átlagnál sem moccant egy centit sem, na persze a lefogatókat is jobban meghúztam
2-3 hete az Árpád hídnál láttam egy női motoros rendőrt
Én vagyok a titkos fegyver, csak végső esetben vetnek be.....engem meg a társam Chuck Norrist
Holnap nappal dolgozom, remélem esik kicsit mert a nappali 37 fok meggyötör rendesen, főlleg hogy 80 km-re vagyunk korlátozva és így sokat kell állóellenőrizni ( szegény állampolgárok )
Tényleg nem vagy Zadarban kiküldetésen
Vagy a közutakon, ugyebár minden bevethehető
személyt és eszközt kivezényeltek mert volt egy "fekete" hét.
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Budapestről lenne az indulás motorring vezénylésével a helyszín még ahol lenne a gyűlekezzés nincs eldöntve de erre várunk jelentkezőket és egy megbeszélt helyszínen lenne a gyülekező.
Jelezetek vissza valahogy. msn: sunand@freemail.hu vagy a fórumban.
Gyertek minnél többen! (pénzt hozzatok ha fagyit, hamburgert, vagy pizzát ennétek)
Azóta Pécsről visszaindulva megvilágosodtam és rájöttem, hogy az oldaltáskákat fordítva kell feltenni . Hazafelé már nem volt vele gond ........200-as átlagnál sem moccant egy centit sem, na persze a lefogatókat is jobban meghúztam
Viharmentes szép hetet neked.
Bár ott még a vihar is szép lehet
Mégiscsak egy szárnyas fenevad
még nem irtam ide de már nagyon rég ota nézem az oldalt!
Szerintem ellesed a szakmat es feketen inditasz egy szervizt