Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha mégsem repülsz, akkor próbálkozz a vízparton, hátha mózes vagy
főleg ha ekkora sebességnél felrepülök

najó ez rosszvicc
Isten leszel!
Persze, hogy megy, még 270et is.
megy a vasad 254-et???
Zizi!

Én is elvihetlek egy körre
Suzuki topic. szerintem

de amugy légszűrő is lehet az oka. mikro cseréltétek?
Már nem is bánom, hogy "zártkörű" a túrátok
Annyira nem rajongok az ötletér mivel már elkészültem a felújítással és lehet, hogy a szomszéd nem örülne ha szétvernénk a 360 l-es akváriumot árvízből már volt elég de attól függetlenül egy partyt rendezhetünk
a legjobb topicba copyztad be majd csak figyelj és jegyzetelj!
Hi, tudna nekem vki segíteni? vettem egy suzuki gsx600f-et, "88-as. Mondanám mik a tapasztalatok. Ja ez az első nagymotorom. . No: Ha tudnátok segíteni örülnék neki. No, a motor kicsit laposabb kerekekkel (1.5bar ) imbolyog, harmonikusan, nem gyorsan nyugodt frekvenciáján, ez van 60 km/h-nál, ha gyorsítok ez megszünik (nem teljesen). Felfujtuk a kerekeket (2.2bar) és igy már teljesen minimális volt az imbolygása (picit érezni csak). A következő dolog, hogy sztem nincs alapjárat. Ha felkapcsoljuk a lámpát akkor gyakran lefullad. Hidegen hiába huztam ki a szivatót nem akart beindulni. És végül ami még nekem furcsa volt, hogy 140-150 körül megakad a sebesség. Egyszerűen nem megy tovább, és a kipufogóból olyan hang jön hogy akarna menni, de vmi nem engedi. Olyasmit tapasztaltam mint a kis robogókon, amikor lefojtásig huzza az ember és utána nem tud gyorsabban menni. No igy nagyjából ennyi lenne. És még annyi hogyha 1-esben kipörgetem mondjuk 10000-ig, akkor a kettest kicsit reccsenve veszi a váltó (olyan mintha kuplung nélkül váltanék). Köszi a segítségeteket előre is.

És még annyi hogy ha tudtok ilyen fórumot, ahol nagyon értenek hozzá jelezzétek please. Thx.
szerintem nem, mivel Chuck Norris még nem a banda tagja! (egyelőre)
Köszönöm az infókat remélem nem esik senkinek bántódása azért mert elárulta A TITKOT .
összekeversz valakivel, de tuti, hogy akad a fórumon olyan, ki értékelni fogja a tervedet :P
5. ha egyszer személyesen is letolja az arcát a jab nevő, leviszem a piros kanapémat, és feldugom a seggébe
na nem kéne rögvest megházasítani, mert munkába temetkezem pár napra 1ébként is jóval nagyobb még a fluktuáció az oldalamon ahhoz, h ilyen botorságra adjam a fejemet

nnna, véleményeim:

1. üdv zizi! szép a kéglid, ha már így megkérdezted, legközelebb ott rendezzük a klubtalit, nagyot rombolni már úgysem tudunk

2. jövő szerda ring - klubtali - benne vagyok, de akkor menjünk le du, és csapassunk, majd hazafelé egy gyömbér a szokott helyen, nem?

3. elegem van a napi 14 óra képernyőbambulásból (nem meztelen nők, hanem táblázatok), uh holnapra estére ütemezzünk egy menést. legyen úgy, h odamegyünk kozmaxékhoz este h6-ra, bepakoljuk a vasakat, és n7kor tűzünk valamerre. velence, vagy üvegtigris (ott még nem voltam!!!), vagy ilyenek. he?

4. péntek du ha az időjárás is engedi, egy laza ering is beleférne.
kíváncsi vagyok, Lum mikor írja ezen sorokat a kanpéval kapcsolatban
E-ring
Tomato!

Egyébként melyik ringre gondoltál?
Na ennyi volt Ziz???
Akkor télleg csak kis időd volt...
Én lépek haza!

Sziasztok!
További jó du-t mindenkinek elhúztam haza az otthoni gép meg darabokban
Jó, csak kinéztem az ablakon, és valami védett hely járt az eszembe.

Egyébként jó lenne nem úgy elázni, mint a legutóbbin.

Igaz, pari?
A 17639 hozzászólás!!!!!