én a múlt hét végén ronggyá áztam a gora-tex ruhában kifogástalanul működött a cucc egy csepp víz nem jutott be de ha estleg egy egész napos esőben kell menni akkor jobbnak látom az esőruhát felvenni
Ezt a képet akkor is és most is elmentem.......mint példa hogy EZ A JÓ ESŐRUHA!!!
Élénk szin a láthatóságért.....ezt még (meg aki benne van )..még a szemem sarkábol is meglátnám
Ez volt akkor az üzletben.
Aznap vettem, mikor a motort is, és szakadt az eső.
Bár a Cordura ruha lehet, hogy nem ázott volna át, de egyrészt nem akartam ezt megkockáztatni, másrészt így a motorosruha száraz, tiszta maradt, és másnap napsütésben vígan használhattam.
Az esőruha jól vizsgázott!
Én Dabason vettem, ahol a motort is.
A 7.300,- Ft-ból még kaptam 10% engedményt.
Ha kell valami IMET-es cucc, szólj megérdeklődöm náluk, és a 10% is jár.
Ennek az ára kedvezőbb
Te miér a "jobbost" választottad?
A másik miben különbözik vastagabb az anyaga?
Nagy tempónál nem szakad szét(bár esőben mindenki óvatosabb)?
tomato
Ez nem bátorság, hanem vakmerőség ! Próbálkoztam csak 100 köbcentinként adagolni az infót, de így is sokkoló volt , a reakció meg majd később...
Jelentem , a jó motor már szépen ül . Sajnos még én azóta nem - rajta , de elhiszem.
A ruha ára elég borsos de ha neked beválik lehet, hogy beruházok
rá mivel egy komoly esőben egy hosszú tara alatt elázni háát
meggondolandó hogy nem is sok az a peták érte.
Aki holnap motorra tud ülni: széles utat, napsütést, és épségben való hazatérést!
Lehet hogy neked is a kétrészes lenne jó megoldás (ismerva a testfelépítésed ..na nem úgy )
Én is kétrészest vettem ITT Az euro-motor-nál
Ezt a képet akkor is és most is elmentem.......mint példa hogy EZ A JÓ ESŐRUHA!!!
Élénk szin a láthatóságért.....ezt még (meg aki benne van )..még a szemem sarkábol is meglátnám
Valami ilyen tesztet várok majd Fókától is Bár ennek az ára kedvezőbb
Bár rajtam nem állna ilyen jóól
Aznap vettem, mikor a motort is, és szakadt az eső.
Bár a Cordura ruha lehet, hogy nem ázott volna át, de egyrészt nem akartam ezt megkockáztatni, másrészt így a motorosruha száraz, tiszta maradt, és másnap napsütésben vígan használhattam.
Az esőruha jól vizsgázott!
( tudom lum, ég akonvektor... )
A 7.300,- Ft-ból még kaptam 10% engedményt.
Ha kell valami IMET-es cucc, szólj megérdeklődöm náluk, és a 10% is jár.
Ennek az ára kedvezőbb
Te miér a "jobbost" választottad?
A másik miben különbözik vastagabb az anyaga?
Nagy tempónál nem szakad szét(bár esőben mindenki óvatosabb)?
A rávezető beszélgetést anyák napján kezdtem, talán nem a megfelelő pillanatban .
Hétfőn megyek Dabasra.
Akkor bemegyek érte, majd felhívlak utána.
Biztosan nem adják el, ismerem Őket.
Sajnálom, hogy nem sikerült megjavítani.
állítólag a jövő héten érkezik 8500 ft
de én nem akartam tiszta feketét
Ez nem bátorság, hanem vakmerőség ! Próbálkoztam csak 100 köbcentinként adagolni az infót, de így is sokkoló volt , a reakció meg majd később...
Jelentem , a jó motor már szépen ül . Sajnos még én azóta nem - rajta , de elhiszem.
majors
Köszönöma vigasztaló-bíztató szavakat .
Ajánlom még figyelmedbe a Spool esőruhát. Nekem ilyen van (jobboldali): Spool
gondolj bele egy egész napos túrán mondjuk reggel elázol akkor egész nap vizes vagy
amig a szél meg nem szárít
A tanktatyó még az emberünknél van ? Ha igen akkor hét elején elugrok érte mert még eladja
Még egyszer köszi hogy segítettél
A ruha ára elég borsos de ha neked beválik lehet, hogy beruházok
rá mivel egy komoly esőben egy hosszú tara alatt elázni háát
meggondolandó hogy nem is sok az a peták érte.