Találtam viszont matricát! A motormatrica topikban, az utolsó 5 hozzászólás között van egy honlapcím, decalshop néven, és ott az "egyéb-79" matricát meg is rendeltem - tetszik, majd lefotózom az autómon, amint azt visszaadják a szervízből .
Bocs, de, hogy mi az égő, mi nem, egy kis hasonlat. Mégha kicsit sántít is:
Az öreg bácsika áll a piros lámpánál a hatalmas forgalomban,régi ütött-kopott trabantjával.
Egy fekete,kabrió mercédes áll meg az öreg autója mellett,benne egy szép szőke nővel.
Az öreg nem bírja tovább, és odaszól a fiatal lánynak:
- Hölgyem mondja már meg nekem, hogy lehet az, hogy magának ilyen szép autója van ilyen fiatalon? Én meg ötven évet robotoltam a Diósgyöri acélműveknél, és nincs csak egy rossz trabantom?!
A fiatal lány egy kicsit hezitál, majd válaszol:
- Hát tudja papa, egy kis orális szex a barátaimnak!
Az öreg kicsit gondolkodik, majd a szőke hölgyhöz fordul, és azt mondja:
- Na de hölgyem, az orális szex, az nem a szopás?
Mire a szőke nő:
- Nem! A szopás az amit maga csinált ötven évig a Diósgyőri acélműveknél!!!
kispuskából van még, uh vigyázz magadra meg csocsóból is, de az már régi, és a múltkor a műmájer találkozón csúnyán leszerepeltem, uh nem büszkélkedek vele. hiába, sok minden nem mehet tökéletesen, nekem úgy tűnik a fenomenális motorozási készség kiütötte a kocsmasportokat
itt mindenhez mocskosul értünk, ne menj sehova.. műmájerek vagyunk. ha követed a szerelési utawsításainkat, szép lassan kicseréltetjük veled a vasat, és építtetünk egy rendes YAMAHÁT
Találtam viszont matricát! A motormatrica topikban, az utolsó 5 hozzászólás között van egy honlapcím, decalshop néven, és ott az "egyéb-79" matricát meg is rendeltem - tetszik, majd lefotózom az autómon, amint azt visszaadják a szervízből .
Az öreg bácsika áll a piros lámpánál a hatalmas forgalomban,régi ütött-kopott trabantjával.
Egy fekete,kabrió mercédes áll meg az öreg autója mellett,benne egy szép szőke nővel.
Az öreg nem bírja tovább, és odaszól a fiatal lánynak:
- Hölgyem mondja már meg nekem, hogy lehet az, hogy magának ilyen szép autója van ilyen fiatalon? Én meg ötven évet robotoltam a Diósgyöri acélműveknél, és nincs csak egy rossz trabantom?!
A fiatal lány egy kicsit hezitál, majd válaszol:
- Hát tudja papa, egy kis orális szex a barátaimnak!
Az öreg kicsit gondolkodik, majd a szőke hölgyhöz fordul, és azt mondja:
- Na de hölgyem, az orális szex, az nem a szopás?
Mire a szőke nő:
- Nem! A szopás az amit maga csinált ötven évig a Diósgyőri acélműveknél!!!
és ha mégjobba figyelsz alssan veszel egy kawasakit
felemáskorlátról nincs ilyen paxusod??
jah és még valami:
MOTOROK felirat alatt kattints a SUZUKI-márkanévre és akkor kijön 700 darab suzuki topic
ez a MŰMÁJER MAJRÉCSÍK TOPIK
ez a link meg egy SUZUKI topicba vezet
de nézz szét a fórumon ,van itt még gsxr topik is és van még oskminden....
suzuki topic
nincs alapjárat - karbit, légszűrőt néz(esd) meg, alapjáratot csavarral állíthatod!
hidegen nem indul szívatóval? akkor hogy indul? alágyújtasz egy máglyával???
140-150-nél milyen fokozatban? gondolom bizonyos fordulat után nem húz, nemde?
a váltó meg hidegen biztos kattogósabb, főleg a 2-es, de ott is nézhetnél olajat pl.
a motort megvetted így látatlanban, h nem nézte meg senki hozzáértő??? ez elég bátor húzás volt egy ilyen korú vasnál..