Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kicsit ledőlök alukálni és mindjárt 2 oldal termés. Bezzeg de. amikor "dolgozok" akkor mindenki sunnyog
lum!

Találtam viszont matricát! A motormatrica topikban, az utolsó 5 hozzászólás között van egy honlapcím, decalshop néven, és ott az "egyéb-79" matricát meg is rendeltem - tetszik, majd lefotózom az autómon, amint azt visszaadják a szervízből .
Levontam a tanulságot: nekem is csak egy szar autóm van...
Bocs, de, hogy mi az égő, mi nem, egy kis hasonlat. Mégha kicsit sántít is:

Az öreg bácsika áll a piros lámpánál a hatalmas forgalomban,régi ütött-kopott trabantjával.
Egy fekete,kabrió mercédes áll meg az öreg autója mellett,benne egy szép szőke nővel.
Az öreg nem bírja tovább, és odaszól a fiatal lánynak:
- Hölgyem mondja már meg nekem, hogy lehet az, hogy magának ilyen szép autója van ilyen fiatalon? Én meg ötven évet robotoltam a Diósgyöri acélműveknél, és nincs csak egy rossz trabantom?!
A fiatal lány egy kicsit hezitál, majd válaszol:
- Hát tudja papa, egy kis orális szex a barátaimnak!
Az öreg kicsit gondolkodik, majd a szőke hölgyhöz fordul, és azt mondja:
- Na de hölgyem, az orális szex, az nem a szopás?
Mire a szőke nő:
- Nem! A szopás az amit maga csinált ötven évig a Diósgyőri acélműveknél!!!

Bocs egy kicsit lemaradtam állandóan nyüzsögnek itt (dolgozom ). Nemsokára elhagyom a fedélzetet 17:30-kor sajnos tömegközlekedéssel égő mi
kispuskából van még, uh vigyázz magadra meg csocsóból is, de az már régi, és a múltkor a műmájer találkozón csúnyán leszerepeltem, uh nem büszkélkedek vele. hiába, sok minden nem mehet tökéletesen, nekem úgy tűnik a fenomenális motorozási készség kiütötte a kocsmasportokat
hádda bazzeg 6.gif" align="absmiddle">

és ha mégjobba figyelsz alssan veszel egy kawasakit
ezen má" meg se lepődtem!!!

felemáskorlátról nincs ilyen paxusod??
itt mindenhez mocskosul értünk, ne menj sehova.. műmájerek vagyunk. ha követed a szerelési utawsításainkat, szép lassan kicseréltetjük veled a vasat, és építtetünk egy rendes YAMAHÁT
hádde komolyan

jah és még valami:

MOTOROK felirat alatt kattints a SUZUKI-márkanévre és akkor kijön 700 darab suzuki topic
meg lehet, h ennél jobb időt is futnál azzal a tempóval
te is hülye vagy
nehogyaztmondd hogy nemtalálod a linket

ez a MŰMÁJER MAJRÉCSÍK TOPIK

ez a link meg egy SUZUKI topicba vezet

de nézz szét a fórumon ,van itt még gsxr topik is és van még oskminden....

suzuki topic
:o))
Ez nem a suzuki topic? az melyik? Egy linket kérhetnék? thx. Jah és annyi hogy van olyan forum még ahol jol értenek hozzá? thx
ok, akkor menjünk egy karikát, majd tekintsük meg gyertyafénynél az akváriumot..
de Zizi meg nem ír...
a szó szoros értelmében, bár lehet balatonátúszást is nyernék igy vele
tomszy - 1,5-nél ne csaodálkozz, h imbolyog, inkább azon, h az úton maradsz . nyomjatok rá 2,4-2.5-öt a hátsóba.

nincs alapjárat - karbit, légszűrőt néz(esd) meg, alapjáratot csavarral állíthatod!

hidegen nem indul szívatóval? akkor hogy indul? alágyújtasz egy máglyával???

140-150-nél milyen fokozatban? gondolom bizonyos fordulat után nem húz, nemde?

a váltó meg hidegen biztos kattogósabb, főleg a 2-es, de ott is nézhetnél olajat pl.

a motort megvetted így látatlanban, h nem nézte meg senki hozzáértő??? ez elég bátor húzás volt egy ilyen korú vasnál..
kapsz
és kapsuz egy pólót, megúsztam felirattal!
hát ha 270el belekerülök a balatonba, akkor tényleg a túlparton kötök ki mire megállnék.