Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...már értem.....akkor rendelhetek DANNYBOY-tól
még jó, h kedden 9kor léptél le ki tudja, hányan maradtunk volna életben a klubból, ha megjelenik mr hyde..
Ha nem adtak hozzá, akkor a gyárit kell használni.
ezt nem mondanám hogy nincs meg minden, mert azt nem tudom hogy a gyári csavar az jó-e oda (mivel nincs nálam...)

LX
Úgy hozták hogy nincs meg hozzá minden?????...remélem nem fizetted ki
Dannyboy
Mi a legolcsóbb alu dob 2005 fzs 1000-re?
az jó hatással van, csak az nincs hogy nem tudom felrakni, mert nincs az a két csavar.... de majd megoldom...

LX
én sárgát meg ZÖLDET szoktam... de ma reggel elfogyott a zöld...

LX
Akkor vissza is hozom a kiput, mert ezek szerint nincs rád jó hatással...
ja, és a kéknek van egy kedvező mellékhatása is
Lx: én minden reggel beveszek két kicsi pirosat meg egy kéket és egész nap nincs velem gond. Csak este 10re sajnos elmúlik a hatás és megint előjön belőlem a másik énem: Mr. Hájd úgyhogy figyelni kell hogy időben hazaérjek
Ha gondolod legközelebb feliratok túrónak is (vagy ha esetleg neked is kell..)
mondjad hogy kit és megyek..............csak Pohi meg ne tudja
hát az lehet hogy most segítene....

LX
Mondjad.............beszéljünk róla??..........
Ha bármibe tudok segíteni szólj.....................de az emberi hülyeségre nekem sincs orvosságom, csak a 9 mm-esem
aaahh, tényleg nincs jó napom...

LX
Végre, végre.
ja... tényleg...

LX
Lx, rosszul írtaaaad. Pahaszt.
ok. nyomi vagyok. ma ilyen napom van. nem szeretem ha ok nélkül fikáznak, és az orrom alá dörgölik hogy miben hibáztam (pláne ha nem is teljesen úgy történt, és pláne rosszul esik ha a barátom teszi azt - legalábbis annak tartom) de mind1... szar napom van.. bocs mindenkitől... attól még köcsög túrót szeretem mert néha paraszt!

LX
Nem ismerek RÁTOK ..........szerintem valakik beléptek az "ŐK" azonositójukkal
na, ne má" így nem is ismerlek benneteket....
Hééé, LX. Ne legyél nyomi.
tény :
nem ragasztottam, hanem menetrtögzítővel rögzítettem a csavart, ami majdnem kiesett a pályán! Nem észnélkül, hanem tapasztalt motorosok segítségével. Te magyarázod félre.
Nem tudok befordulni? Mert elestem egyszer? Te nem hibázol? De jó neked. Azt folyamatosan elfelejted megemlíteni hogy nem egyszerre kezdtük a motorozást. Igen, azért lettem kawakond. Mert elestem. Nem kívánom hogy ess el te is, de veled is előfordulhat.
Ettől most hogy ezt előveszed és ismételgeted vicces leszel? Ne haragudj de most nem jön be ez a stílus....

LX
Kavicstúró Kawakond.......................
mi az ok?