Lx: én minden reggel beveszek két kicsi pirosat meg egy kéket és egész nap nincs velem gond. Csak este 10re sajnos elmúlik a hatás és megint előjön belőlem a másik énem: Mr. Hájd úgyhogy figyelni kell hogy időben hazaérjek
Ha gondolod legközelebb feliratok túrónak is (vagy ha esetleg neked is kell..)
Mondjad.............beszéljünk róla??..........
Ha bármibe tudok segíteni szólj.....................de az emberi hülyeségre nekem sincs orvosságom, csak a 9 mm-esem
ok. nyomi vagyok. ma ilyen napom van. nem szeretem ha ok nélkül fikáznak, és az orrom alá dörgölik hogy miben hibáztam (pláne ha nem is teljesen úgy történt, és pláne rosszul esik ha a barátom teszi azt - legalábbis annak tartom) de mind1... szar napom van.. bocs mindenkitől... attól még köcsög túrót szeretem mert néha paraszt!
tény :
nem ragasztottam, hanem menetrtögzítővel rögzítettem a csavart, ami majdnem kiesett a pályán! Nem észnélkül, hanem tapasztalt motorosok segítségével. Te magyarázod félre.
Nem tudok befordulni? Mert elestem egyszer? Te nem hibázol? De jó neked. Azt folyamatosan elfelejted megemlíteni hogy nem egyszerre kezdtük a motorozást. Igen, azért lettem kawakond. Mert elestem. Nem kívánom hogy ess el te is, de veled is előfordulhat.
Ettől most hogy ezt előveszed és ismételgeted vicces leszel? Ne haragudj de most nem jön be ez a stílus....
LX
Dannyboy
Mi a legolcsóbb alu dob 2005 fzs 1000-re?
LX
LX
Ha gondolod legközelebb feliratok túrónak is (vagy ha esetleg neked is kell..)
LX
Ha bármibe tudok segíteni szólj.....................de az emberi hülyeségre nekem sincs orvosságom, csak a 9 mm-esem
LX
LX
LX
nem ragasztottam, hanem menetrtögzítővel rögzítettem a csavart, ami majdnem kiesett a pályán! Nem észnélkül, hanem tapasztalt motorosok segítségével. Te magyarázod félre.
Nem tudok befordulni? Mert elestem egyszer? Te nem hibázol? De jó neked. Azt folyamatosan elfelejted megemlíteni hogy nem egyszerre kezdtük a motorozást. Igen, azért lettem kawakond. Mert elestem. Nem kívánom hogy ess el te is, de veled is előfordulhat.
Ettől most hogy ezt előveszed és ismételgeted vicces leszel? Ne haragudj de most nem jön be ez a stílus....
LX