Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, és nem azt kérdeztem hogy milyet használjak, hanem hogy nincs-e nálad és nem volt-e esetleg a csomgban...

LX
Szeva mindenki!

Tgyene: jó a kabátod! Jó motorhoz jó kabát! A fekete motor és a pink jakó nagyon divatos lesz!!!! Idén a rózsaszín úgyis menő a pasik divatjában... De tényleg! Na jó, ha valaki, akkor én, márka-, és lelkitársad igazán nem foglak cseszegetni ilyen Yamahás szintű hülyseségekkel Egyébként Lum rózsaszín dzsekijével semmi sem veheti fel a versenyt!!!!
Szóval nagyon remek, sztrítrészinges kabátod van! Grat.! És a "motorbicikli" mikor várható? Mennünk kell Veletek Jimmel, amikor átveszitek, hogy meglegyen a kellő díszes CBF-es kíséret!

Mindenki más:
Hétvégén meleg lesz! Ígérem! Menjünk gurulni, ha valóban betartom a szavam, okésss? Lum., te meg hozd el a vasat!!!!

Ahoj!
akkor jutott eszembe, és akkor néztem meg a csomagot! kapcsold ki a telefonod!!!

LX
Ja, és ha még egyszer hajnalban sms-ezel nekem hogy milyen csavart használj, én esküszöm hogy... izé, nagyon súlyos következményei lesznek!
küldd át a számát lsz...

LX
LX, használd a gyári csavarokat, de ha Torro után sikítasz, akkor ő tuti megmondja neked a frankót!
Ez a FRISS

Ügyi vagy..........sok balesetmentes kilómétert hozzá

Nem igaz mert itt vagyok én is
csak én vok egyedül.
de én is most készülök menni, beröfentem a motrt, és szerintem beálítom a karbit .
kitudja hátha holnap már jó idő lesz
Jóó reggelt! Sehol senki
Használt Yohsimura RS3 megéri 55 ért új állapotú???
nem tom ti honan szeitek ezeket az időjárás izéket, mert tegnap si hideg volt náluk, meg most csak 4 fokot muat a hőmérő.
Kozmax és Tomato!

Köszönöm a tegnapi telefonos segítséget. Siker koronázta a szerelést! Nagyon jól néz ki és állat a hangja is. Elnyerte a család tetszését is. Igaz még nem tudtam menet közben kipróbálni, de remélem már nem kell sokat várni arra sem.
Na ja....aki minden nap iszik az jól bírja .....Neked meg se kottyant az a kis ivókúra kedd este.
gyakorlatilag bármikor
én tegnap jol voltam
Fém fékcsövet raknak majd fel, hogy ne legyen "gumis" a fék. De csak előre. És persze KÉK-t .......remélem
Szia Kozmax

Mennyi km után szabad kipufot cserélni ?
magadra gondoltál???
Miért cserélsz fékcsövet és milyet raknak fel?
jo reggelt
látom a gyengélkedök is magukhoz tértek
amikor megvettem tudtam az árát.... csak a pontosra nem emléxem... pár 100 v 1000 ft eltéréssel tudnám megmondani... azért nem írok semmit mert hülyeséget nem akarok írni

LX
Galaxy Blue a legjobb szin ebben a tipusban nem bánod meg.Az időjárás meg dögöljön meg ki fogom hívni párbajra.
bárcsak én is így vásárolnék, hogy nem is tudom az árát
Amúgy meg az időjárás miatt