Tgyene: jó a kabátod! Jó motorhoz jó kabát! A fekete motor és a pink jakó nagyon divatos lesz!!!! Idén a rózsaszín úgyis menő a pasik divatjában... De tényleg! Na jó, ha valaki, akkor én, márka-, és lelkitársad igazán nem foglak cseszegetni ilyen Yamahás szintű hülyseségekkel Egyébként Lum rózsaszín dzsekijével semmi sem veheti fel a versenyt!!!!
Szóval nagyon remek, sztrítrészinges kabátod van! Grat.! És a "motorbicikli" mikor várható? Mennünk kell Veletek Jimmel, amikor átveszitek, hogy meglegyen a kellő díszes CBF-es kíséret!
Mindenki más:
Hétvégén meleg lesz! Ígérem! Menjünk gurulni, ha valóban betartom a szavam, okésss? Lum., te meg hozd el a vasat!!!!
Köszönöm a tegnapi telefonos segítséget. Siker koronázta a szerelést! Nagyon jól néz ki és állat a hangja is. Elnyerte a család tetszését is. Igaz még nem tudtam menet közben kipróbálni, de remélem már nem kell sokat várni arra sem.
amikor megvettem tudtam az árát.... csak a pontosra nem emléxem... pár 100 v 1000 ft eltéréssel tudnám megmondani... azért nem írok semmit mert hülyeséget nem akarok írni
LX